Monitör 1ms vermiyor

Hadicanmsnde

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
448
Arkadaşlar merhaba, Gigabyte g27qc model monitörüm var 1 ms fakat 2.6 veya 3.4 civarında ms veriyor. Nedeni nedir?

2.6-3.4 civarı ne demek? nereden baktınız kaç ms verdiğine, ayrıca monitörlerin ms değerleri sabittir oynamaz, 1'se 1 verir 2 ise 2 verir 4 ise 4 verir 2.6 falan olamaz.

2.6-3.4 civarı ne demek? nereden baktınız kaç ms verdiğine, ayrıca monitörlerin ms değerleri sabittir oynamaz, 1'se 1 verir 2 ise 2 verir 4 ise 4 verir 2.6 falan olamaz.
Valorant ekran yenileme hızında gördüm hocam. Ayrıca test edebileceğim bir site var veya uygulama var mı ? Test edip bilgileri atsam

Valorant ekran yenileme hızında gördüm hocam. Ayrıca test edebileceğim bir site var veya uygulama var mı ? Test edip bilgileri atsam
Sen başka birşeyin gecikme hızına bakmışın valorantta öyle bir ayar yok, varsa bile monitörün gecikme değeri değişmez dediğim gibi, monitör ayarlarından varsa overdrive vey overclock yarın onu en iyiye çek onuj dışında 1ms ise 1ms verir değişmez o

Sen başka birşeyin gecikme hızına bakmışın valorantta öyle bir ayar yok, varsa bile monitörün gecikme değeri değişmez dediğim gibi, monitör ayarlarından varsa overdrive vey overclock yarın onu en iyiye çek onuj dışında 1ms ise 1ms verir değişmez o
Şuan pc başındayım hocam ne yapmam gerek nereyi çekip atmam gerek tarif eder misin atayım ?

Şuan pc başındayım hocam ne yapmam gerek nereyi çekip atmam gerek tarif eder misin atayım ?
Hocam anlattım ya bir sorun yok sizin gördüğünüz şey başka bir gecikme değeri monitörün değil valorantta öyle bir değer için ayar yok. 2. olarakta monitör ms'i öyle sürekli olarak değişen bir değer dğil o sabit bir şeydir ve değişmez. En fazla monitörün üstündeki tuşlardan ayarlardan onu ayarlarsınız ki bazı monitörlerde o da olmuyor. Bir şey yapmanıza gerek yok yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,938
Üyeler
195,210
Son üye
SutluSogan
Geri