Bu arada bir şey daha soyliyim sistemin, ekranın yenileme hızından daha fazla fps veriyorsa açmaman gerek herhalde. Tam bilmiyorum input lag olabilir. Bilen biri yazarsa daha iyi olur.ARKADAŞLAR MONİTÖRDE ADAPTİVE-SYNC ÖZELLİĞİ VAR AÇILMALI MI CS2 OYNUYORUM
hocam 280hz monitör 350 450 arası fps alıyorumEvet, açmalısın. Yirtilmaları önler. Ve sistemin ürettiği fps göre ekran yenileme hızını ayarlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada bir şey daha soyliyim sistemin, ekranın yenileme hızından daha fazla fps veriyorsa açmaman gerek herhalde. Tam bilmiyorum input lag olabilir. Bilen biri yazarsa daha iyi olur.
O zaman açılması iyi olur hocam.hocam 280hz monitör 350 450 arası fps alıyorum
hocam açıp fps 278 sınırlandırsam nasıl olur sizce. Oyun içinde 300 altına nadiren düşüyor fpsO zaman açılması iyi olur hocam.
Aynen hocam olur, 280 de aynı olur.hocam açıp fps 278 sınırlandırsam nasıl olur sizce. Oyun içinde 300 altına nadiren düşüyor fps
hocam profesyonel oyuncular açıyor mu peki bu ayarıAynen hocam olur, 280 de aynı olur.
Aslında pek bir şey farketmiyor, profosyoneller de açmıyor çünkü fps kısıtlayan bir ayar. Görüntüdrki yirtilmalari önlüyor. Yani fps yüksek isterseniz açmayın, cok bisey farketmiyor açınca.hocam profesyonel oyuncular açıyor mu peki bu ayarı
hocam birde monitör asus vg259qm 280hz oc yani doğal hali 240hz monitörden ayarını açtıgın zaman oc ile 280 çıkıyor sence 280 de kalsın mı 240 a düşüreyim miAslında pek bir şey farketmiyor, profosyoneller de açmıyor çünkü fps kısıtlayan bir ayar. Görüntüdrki yirtilmalari önlüyor. Yani fps yüksek isterseniz açmayın, cok bisey farketmiyor açınca.
Herhangi bir sorun olmuyorsa görüntüde falan gözle görülür 280hz kalabilir bana göre.hocam birde monitör asus vg259qm 280hz oc yani doğal hali 240hz monitörden ayarını açtıgın zaman oc ile 280 çıkıyor sence 280 de kalsın mı 240 a düşüreyim mi
hocam birde benim monitörde ELEMB-SYNC özelliği var cs için açılmalı sizce kapalı mı kalsınHerhangi bir sorun olmuyorsa görüntüde falan gözle görülür 280hz kalabilir bana göre.
Hareket bulanıklığını azaltır ama input lag olur o yüzden kapalı kalsın hocam.hocam birde benim monitörde ELEMB-SYNC özelliği var cs için açılmalı sizce kapalı mı kalsın