Neler Yeni

Monitör 30 dk da bir kapanmasi

Enes474

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes ay
Merhabalar herkese ben bugün yeni sistem bir kasa aldim.Monitorumu değiştirmedim Monitör eski olduğundan dolayı sadece VGA girişi vardı ama kasada hdmı giris yeri vardı bunun için bende bir donusturucu aldim ve bagladim.Kasayi açtığım zaman ilk 30 dk bir sorun olmuyoken sonra birden kapaniyo monitör ama kasa açık kaliyo bu sorunu nasıl duzeltirim yardım ederseniz çok sevinirim iyi forumlar

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Asım
Merhabalar herkese ben bugün yeni sistem bir kasa aldim.Monitorumu değiştirmedim Monitör eski olduğundan dolayı sadece VGA girişi vardı ama kasada hdmı giris yeri vardı bunun için bende bir donusturucu aldim ve bagladim.Kasayi açtığım zaman ilk 30 dk bir sorun olmuyoken sonra birden kapaniyo monitör ama kasa açık kaliyo bu sorunu nasıl duzeltirim yardım ederseniz çok sevinirim iyi forumlar
Dönüştürücü ile alakalıdır büyük ihtimalle. Kaliteli bir dönüştürücü işinizi görür.

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Asım
dönüştürücü yu pahalı iyi yorumları olan bir site mağazasından aldım kesin onla alakasiyla iade edeyim
Linki varsa atar mısınız. Diğer arkadaşların da fikirlerini alıp ona göre davranmanız daha iyi olacaktır.

Top Bottom