Monitör alacagım hangisini almalıyım

ya arkadaşım ben aldım gayet güzel monitör test de yaptım nedir yani yok işte neyi anlamıyrsn
Kardeşim sende varmı dedim ? çoğu kısıde çıkmıs diyorum çıkmayanlardada var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayır bunda öyle değil bu farklı incelemelere bakarsan hiç ölü piksel yorumu yok
Tamam teşekkürler önerin için

Arkadaşlar geçende 2 bin TL lik monitör önerisi diye bir konu açmıstım bana bu 2 monitörü attılar hangisi daha iyidir arada kaldım https://www.trendyol.com/msi/optix-...VHY9GXYGSfizZNsNiW1gZuIuGhKLoqrBoCPxkQAvD_BwE

Ben asus alırdım şahsen.

niye karalıyorsun monitöru o zaman gayet güzel sorun yaşarsa garantiye verir en kötü.
Kardeşim kavgamı çıkartmak istiyyorsun ben kötü monıtör demedim zaten güzel monitör fakat çoğu kısıde çıkmıs ölü piksel alan alır sonra garantiye verir ölü piksel çıkarsa ama ben ölü piksel çıkma olasılıgı yuksek monitör almak istemiyorum garantiylede uğraşmak istemiyorum

Kardeşim kavgamı çıkartmak istiyyorsun ben kötü monıtör demedim zaten güzel monitör fakat çoğu kısıde çıkmıs ölü piksel alan alır sonra garantiye verir ölü piksel çıkarsa ama ben ölü piksel çıkma olasılıgı yuksek monitör almak istemiyorum garantiylede uğraşmak istemiyorum
niye kavga çıkartayım arkadasım ben sana öneri yapıyorum sadece ne istersen al para senin monitörü niye kötüledin onu diyorum sadece.

İkisi arasında kaldıysan tartışmasız Asus al derim.Ben MSİ olanı kullanıyorum.Pivot özelliği yok ve inanılmaz bir eksiklik.Monitörü yükseltmek için ayaklarına kağıt sıkıştırıyorum.Hem Asusun tasarımı çok daha güzel.Asusu al derim kesinlikle.Ama tekrar bir monitör alacak olsaydım eğer bunu alırdım.
Sebebi ise : 165HZ olması.FPS oyunları oynuyorsan tartışmasız fazladan 21kare görmek uzun vadede size avantaj sağlar.Ayıyeten Freesync Premium destekliyor normal freesync'den daha güncel aralarında aman aman fark olmasada.

kankan falan değilim kardes ben aldım kullanıyorum sıkıntı nedir gayet güzel monitör.
kankam değilsin ama ne diyebilirim o şekilde hitap ettim ve sıkıntı ölü piksel ve ölü piksel o kadar lanet o kadar berbat birşeyki anlatamam arkadaşın lansı yaver gitmesse ne olacak sen şanslısın hadi

Yani 2000 verip 1080p monitör almak bilemedim. 2500den 2900 arası uygun 2k monitörler varken biraz para biriktirip 2k almak daha mantıklı
1850 TL ile 2000 arasında 150 TL var. 2400 TL ve altında IPS Panel 144hz 1 ms 2K ve kaliteli monitörler varsa atın bizde alalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,078
Üyeler
185,025
Son üye
Bugra25
Geri