canimbenes
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 267
Olabilir hocam varsa öyle bi durum üzücü açıkası. 2 Aydan biraz daha fazla oldu DP kablosuyla OC olmadan 240hz olarak kullanıyorum günde 5-6 saate yakın. Hic cızırtı tarzında bi ses duymadım açıkası. Şimdi kontrol ettiğimde bazı sitelerde stokları da bitmiş. Biraz daha takip etmek lazım şu 1-2 ay içerisinde forumlarda bu tarz konular artmaya devam ederse dediğiniz gibi kronik sorun olarak adlandırmak lazım.Ne için kullanılacak?
@canimbenes şu sıralar Q27g4zr den cw şikayetleri gleip duruyor. Monitör de yaygın bir sorun gibi.
AOC Q27g4zr 27 cızırtı sesi geliyor
Öncelikle merhaba, 1 gün önce AOC Q27g4zr 27" 0.3 ms 2K pivot IPS 260 Hz sipariş etmiştim bugün geldi. 240Hz'de DP girişinden cızırtı sesi geliyor ve 144Hz'e alınca cızırtı sesi gidiyor. Sesin hoparlörden gelmediğine emin oldum. Ses düzeyi çok yoğun değil ama rahatsız ediyor ne yapmalıyım?www.technopat.net
AOC Q27g4zr monitör sağ köşeden "cız" sesi geliyor
Selam arkadaşlar, Yeni aldığım AOC Q27g4zr monitörde ilginç bir durum fark ettim. Monitörün sağ üst köşesine yaklaştığımda çok hafif bir “cız / vız” tarzı elektriksel ses geliyor. Uzaktan duyulmuyor ama yakından net şekilde geliyor. 165 Hz → ses var 144 Hz → ses var 60 Hz → ses tamamen gidiyor...www.technopat.net
AOC 27" Q27g4zr cızırtı sesi nedir?
DP ile bağlı çıkartıyorum, HDMI ile bağlıyorum ses kesiliyor. DP takıyorum farklı DP kablosuyla da denedim arka kısmından kulak çınlatan hafif bir ses geliyor. Tiz bir ses coil whine gibi. Dün PSU değiştirdim ondan önce hatırlamıyorum böyle bir ses olduğunu. Ses nereden geliyor olabilir Reset'te...www.technopat.net