Monitör alacağım için öneri

Ne için kullanılacak?

@canimbenes şu sıralar Q27g4zr den cw şikayetleri gleip duruyor. Monitör de yaygın bir sorun gibi.
Olabilir hocam varsa öyle bi durum üzücü açıkası. 2 Aydan biraz daha fazla oldu DP kablosuyla OC olmadan 240hz olarak kullanıyorum günde 5-6 saate yakın. Hic cızırtı tarzında bi ses duymadım açıkası. Şimdi kontrol ettiğimde bazı sitelerde stokları da bitmiş. Biraz daha takip etmek lazım şu 1-2 ay içerisinde forumlarda bu tarz konular artmaya devam ederse dediğiniz gibi kronik sorun olarak adlandırmak lazım.

Gördüm hocam teşekkür ederim size zahmet müsaitseniz 1-2 tane daha önerebilir misiniz fiyat artabilir 6-7k problem değil
Baktıgın g4 de güzel. SUBAT500 koduyla amazondan daha ucuza alabilirsin. Ayrıca 1080p 27'' ve 2k 27'' istersen bütcen dahilinde bu modeller de güzel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olabilir hocam varsa öyle bi durum üzücü açıkası. 2 Aydan biraz daha fazla oldu DP kablosuyla OC olmadan 240hz olarak kullanıyorum günde 5-6 saate yakın. Hic cızırtı tarzında bi ses duymadım açıkası. Şimdi kontrol ettiğimde bazı sitelerde stokları da bitmiş. Biraz daha takip etmek lazım şu 1-2 ay içerisinde forumlarda bu tarz konular artmaya devam ederse dediğiniz gibi kronik sorun olarak adlandırmak lazım.

Vg27aql5a, XG27acs, 27m2n3501pa, q27g4zr ve m27q2 qd

Monitörlerde de cw kronik olmaya başladı. Ekran kartı gibi. Üstteki yazdığım modellerde de cw şikayetleri var.

Baktıgın g4 de güzel. SUBAT500 koduyla amazondan daha ucuza alabilirsin. Ayrıca 1080p 27'' ve 2k 27'' istersen bütcen dahilinde bu modeller de güzel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vg27aql5a, XG27acs, 27m2n3501pa, q27g4zr ve m27q2 qd

Monitörlerde de cw kronik olmaya başladı. Ekran kartı gibi. Üstteki yazdığım modellerde de cw şikayetleri var.
Valla hocam karar veremedim ne alsam pişman olacağım gibi geliyor nedense

Valla hocam karar veremedim ne alsam pişman olacağım gibi geliyor nedense

Bunu alıyorum hadi bakayım teşekkür ettim hocam

6k bütçem var samsung g4 almayı düşünüyorum 180-240 hertz yeter 1080p olacak 2k nedense sevmiyorım açıkçası fazla monitör özelliklerimden anlamam arkadaşında belirttiği gibi g4 gibi olsun yeter diyebilirim yardımcı olursanız sevinirim. @Tayfunns
Geçenlerde Samsung G3 Odysey 24 İnç 180 hz almıştıım hepsiburadadan 4.600 TL'ye öneririm çok iyi

Geri