Neler Yeni

monitör aldım fakat acilmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
mehmet
monitör aldım ramgabe rm550 takıyorum kabloları yalnız
olmuyor tak çıkar yaptım kaç kez giç bir şekilde olmuyor nasıl yapıcam lütfen bakın

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sorunu daha açık yazar mısın
monitörü açıyorum beklemem modu diyor kabloları açıkken sonra kapanıyor fişi çekip bekliyorum yine takıyorum yine sinyal yok diyor

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
monitörü açıyorum beklemem modu diyor kabloları açıkken sonra kapanıyor fişi çekip bekliyorum yine takıyorum yine sinyal yok diyor
ramleri sök pcnin fişini çek açma tuşuna basılı tut sonra bi daha dene

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
mehmet
Son düzenleme:

NightWish2434

80+ Silver
hdmı

hdmı ile yaptım oldu ama dispalyde nolcaak yeni kablomulazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum aldım artık yapıcak bir şey yok hep bir ürün aldığımda aynı şey bütççem buna yetti
açıldıysa bilgisayar iki kablo ilede bağla monitörün arka kısmından ayar tuşlarından hdmı1 hdmı2 displayport seçeneklerini bulman gerekiyor ordan displayportu seç olur Allah'ın izniyle

hdmı

hdmı ile yaptım oldu ama dispalyde nolcaak yeni kablomulazım

dostum aldım artık yapıcak bir şey yok hep bir ürün aldığımda aynı şey bütççem buna yetti
kanka monitörün altındaki çerçevede on/off tuşunun bir solundaki tuş sanırım bir basıp fotoğraf atar mısın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
mehmet
açıldıysa bilgisayar iki kablo ilede bağla monitörün arka kısmından ayar tuşlarından hdmı1 hdmı2 displayport seçeneklerini bulman gerekiyor ordan displayportu seç olur Allah'ın izniyle

kanka monitörün altındaki çerçevede on/off tuşunun bir solundaki tuş sanırım bir basıp fotoğraf atar mısın?
discord varmı

Top Bottom