Neler Yeni

2 aylik msi monitorumde sorun var

ncp123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Necip
Şimdi ise monitoru kapaticaktim tusuna basiyorum tepki vermiyor monitor tuşlarindan OSD ekranini acmayi denedim gine tepki vermiyordu bildigin acik kaldi monitor kabloyu çektim anca oyle kapattim Nerede olabilir sorun guc girisiylemi alakali

ncp123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Necip
2.6k fiyata sorun yok şuan fiyatı baya yüksek onun dışında görüntü de güç soketi yanmış olarak mı görünüyor çözemedim eğer yanmışsa iki ihtimal vardır normal daire priz güç çıkışı sorunlu ve monitöre zarar vermiş ya da monitör fabrika çıkışlı güç soket yeri arızalı üretilmiş yüksek voltajdan yakmıştır garantili süreci başlatmaniz daha faydalı ama tavsiye garantiden sonra monitörü satın çünkü garantide monitör kaynaklı hatayı tamir edecekler sadece yani monitörün fabrika çıkışlı hatasını düzeltmezler ilerde bu sorunlar tekrarlayabilir geçmiş olsun şimdiden.
mail attım yurtiçi kargo kodu verdiler bir kağıtta herşeyi belirttim yollicam bakalım ne olucak.

ncp123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Necip
servispoint eline ulaştığı gibi Monitör için iade/değişim raporunu mailime gönderdiler benimde mail üzerinden n11 e göndermem lazımmış gönderdim. ilk olarak herşeyi belirttim ve para iadesi yazdım. sonra ek yanıt olarak Ürünün değişimini yenisiyle gönderilmesini istediğimi belirttim n11 e. bu fiyata bulamam birdaha.

Top Bottom