Evet hocam masama göre cok yukarı da şu anYukarı aşağı inmesini mi diyorsunuz?
Sonuna kadar çevirdim - ama hiç hareket etmiyorCizgidiginiz yerin hemen orda nikel bı vida var. Gevşetmek istiyorsanız - yönde çevirin
Hocam monitör hafif yamuk duruyor ya epey de sikiladim halbuki bunu çözemedim . Dediğiniz gibi monitörü takınca indiMonitöru taktınız mi hocam? Monitörü takmadan aşağıda kalmıyor. Monitörün ağırlığına göre ayarlamislar muhtemelen.
saat app ismiDaha önce hiç incelme yapmadığım için oldukça acemiyim kusura bakmayın o yüzden Sorularınız varsa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım.
Bir süredir monitör kolu arıyordum temuda görünce direkt olarak aldım. Kalitesi hakkında hiçbir yorum yoktu. O yüzden biraz düşünerek aldım. Gümrükte 8 gün kaldığı için biraz geç ulaştı elime. Bu gün elime ulaştı ve kurulumunu yaptım hemen.
Malzeme kalitesi olarak fena değil. Metal gibi bir yapısı var. Sağlam hissettiriyor. İçindeki gereksiz şeyleri gizlemek için plastik kaplı yanları. Monitörü sağ sola oynatırken sanki düşecekmiş gibi hissettirmedi hiç. Şuanda tek monitörüm olduğu için 1 kolu taktım. Diğer monitör gelince güncelleme yaparım.
Kullanım rahatlığı olarak bence çok iyi. Vidalarından sertliğini vb ayarlayabiliyorsunuz. Kitapçıkta açık bir şekilde nasıl kurabileceğimizi anlatmış zaten. 2 farklı şekilde masaya monte edebiliyorsunuz. İster delerek ister sıkıştırarak. Ben şimdilik uğraşmamak için sıkıştırarak kurdum.
Fiyat olarak kuponla birlikte 750tl civarına geldi. Bu paraya Türkiyede tek kollu bir monitör kolu bile alamıyoruz. En büyük artısı fiyatı bence. Ben 1 tane daha almayı düşünüyorum. Bence sizde bir şans verebilirsiniz.
Ürün linki: https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1731687239163_srgtusf2ky&refer_page_sn=10045
Sağa sola döndürebilirsiniz hocam. Onunda vidası var arkada hemenHocam monitör hafif yamuk duruyor ya epey de sikiladim halbuki bunu çözemedim . Dediğiniz gibi monitörü takınca indi
hocam memnumusun suana kadarDaha önce hiç incelme yapmadığım için oldukça acemiyim kusura bakmayın o yüzden Sorularınız varsa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım.
Bir süredir monitör kolu arıyordum temuda görünce direkt olarak aldım. Kalitesi hakkında hiçbir yorum yoktu. O yüzden biraz düşünerek aldım. Gümrükte 8 gün kaldığı için biraz geç ulaştı elime. Bu gün elime ulaştı ve kurulumunu yaptım hemen.
Malzeme kalitesi olarak fena değil. Metal gibi bir yapısı var. Sağlam hissettiriyor. İçindeki gereksiz şeyleri gizlemek için plastik kaplı yanları. Monitörü sağ sola oynatırken sanki düşecekmiş gibi hissettirmedi hiç. Şuanda tek monitörüm olduğu için 1 kolu taktım. Diğer monitör gelince güncelleme yaparım.
Kullanım rahatlığı olarak bence çok iyi. Vidalarından sertliğini vb ayarlayabiliyorsunuz. Kitapçıkta açık bir şekilde nasıl kurabileceğimizi anlatmış zaten. 2 farklı şekilde masaya monte edebiliyorsunuz. İster delerek ister sıkıştırarak. Ben şimdilik uğraşmamak için sıkıştırarak kurdum.
Fiyat olarak kuponla birlikte 750tl civarına geldi. Bu paraya Türkiyede tek kollu bir monitör kolu bile alamıyoruz. En büyük artısı fiyatı bence. Ben 1 tane daha almayı düşünüyorum. Bence sizde bir şans verebilirsiniz.
Ürün linki: https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1731687239163_srgtusf2ky&refer_page_sn=10045
Ben sattım hocam 1 2 gün önce ama gayet başarılıydı. Herhangi bir salma vb şey yaşamadım.Beyler alanlar memnunmu ikili olanı nasıl alınır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam memnumusun suana kadar
demir mi usta saglammı malzemesi siz neden verdınızBen sattım hocam 1 2 gün önce ama gayet başarılıydı. Herhangi bir salma vb şey yaşamadım.
Nereden yamuk duruyor vesa ve ikinci bağlantı noktasından mı? herhangi tutucu kollar sağa sola çevrilirse vesa arkasındaki yatay dönemeçten (90°lik olanlar) çökme yapıyorHocam monitör hafif yamuk duruyor ya epey de sikiladim halbuki bunu çözemedim . Dediğiniz gibi monitörü takınca indi
ben 2 tane monitör taktım bir tanesi 8.5kg 27 inç, diğeri 5 kilo 24 inç. hiçbirinde bir sorun yaşatmadı ama kurulumu çok zor. 32 inç için bir şey diyemem fakat diğerleri muhtemelen yanlış veya eksik kurulumun kurbanı olmuş. ben masaya acımadım matkapla deldim sonuçta monitörler daha pahalı. bir sıkıntısı yok valla yeter ki neyi nereye takıp ne kadar sıkacağınızı iyi bilinBeyler alanlar memnunmu ikili olanı nasıl alınır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam memnumusun suana kadar