Neler Yeni

Temu monitör kolu inceleme

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Ali Mert Okuducu
Hocam selam işaretledim yerin aşağı yukarı ayarını yapamadım bir türlü bugün geldi ürün yardımcı olur musunuz ?
Yukarı aşağı inmesini mi diyorsunuz?

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Ali Mert Okuducu

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Ali Mert Okuducu
Sonuna kadar çevirdim - ama hiç hareket etmiyor
Monitöru taktınız mi hocam? Monitörü takmadan aşağıda kalmıyor. Monitörün ağırlığına göre ayarlamislar muhtemelen.

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
Monitöru taktınız mi hocam? Monitörü takmadan aşağıda kalmıyor. Monitörün ağırlığına göre ayarlamislar muhtemelen.
Hocam monitör hafif yamuk duruyor ya epey de sikiladim halbuki bunu çözemedim . Dediğiniz gibi monitörü takınca indi

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Kadir Efe Ulusoy
Daha önce hiç incelme yapmadığım için oldukça acemiyim kusura bakmayın o yüzden :D Sorularınız varsa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım.

Bir süredir monitör kolu arıyordum temuda görünce direkt olarak aldım. Kalitesi hakkında hiçbir yorum yoktu. O yüzden biraz düşünerek aldım. Gümrükte 8 gün kaldığı için biraz geç ulaştı elime. Bu gün elime ulaştı ve kurulumunu yaptım hemen.

Malzeme kalitesi olarak fena değil. Metal gibi bir yapısı var. Sağlam hissettiriyor. İçindeki gereksiz şeyleri gizlemek için plastik kaplı yanları. Monitörü sağ sola oynatırken sanki düşecekmiş gibi hissettirmedi hiç. Şuanda tek monitörüm olduğu için 1 kolu taktım. Diğer monitör gelince güncelleme yaparım.

Kullanım rahatlığı olarak bence çok iyi. Vidalarından sertliğini vb ayarlayabiliyorsunuz. Kitapçıkta açık bir şekilde nasıl kurabileceğimizi anlatmış zaten. 2 farklı şekilde masaya monte edebiliyorsunuz. İster delerek ister sıkıştırarak. Ben şimdilik uğraşmamak için sıkıştırarak kurdum.

Fiyat olarak kuponla birlikte 750tl civarına geldi. Bu paraya Türkiyede tek kollu bir monitör kolu bile alamıyoruz. En büyük artısı fiyatı bence. Ben 1 tane daha almayı düşünüyorum. Bence sizde bir şans verebilirsiniz.
Ürün linki: https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1731687239163_srgtusf2ky&refer_page_sn=10045
saat app ismi

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Ali Mert Okuducu
Hocam monitör hafif yamuk duruyor ya epey de sikiladim halbuki bunu çözemedim . Dediğiniz gibi monitörü takınca indi
Sağa sola döndürebilirsiniz hocam. Onunda vidası var arkada hemen

Vanessa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Vanessa
Beyler alanlar memnunmu ikili olanı nasıl alınır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha önce hiç incelme yapmadığım için oldukça acemiyim kusura bakmayın o yüzden :D Sorularınız varsa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım.

Bir süredir monitör kolu arıyordum temuda görünce direkt olarak aldım. Kalitesi hakkında hiçbir yorum yoktu. O yüzden biraz düşünerek aldım. Gümrükte 8 gün kaldığı için biraz geç ulaştı elime. Bu gün elime ulaştı ve kurulumunu yaptım hemen.

Malzeme kalitesi olarak fena değil. Metal gibi bir yapısı var. Sağlam hissettiriyor. İçindeki gereksiz şeyleri gizlemek için plastik kaplı yanları. Monitörü sağ sola oynatırken sanki düşecekmiş gibi hissettirmedi hiç. Şuanda tek monitörüm olduğu için 1 kolu taktım. Diğer monitör gelince güncelleme yaparım.

Kullanım rahatlığı olarak bence çok iyi. Vidalarından sertliğini vb ayarlayabiliyorsunuz. Kitapçıkta açık bir şekilde nasıl kurabileceğimizi anlatmış zaten. 2 farklı şekilde masaya monte edebiliyorsunuz. İster delerek ister sıkıştırarak. Ben şimdilik uğraşmamak için sıkıştırarak kurdum.

Fiyat olarak kuponla birlikte 750tl civarına geldi. Bu paraya Türkiyede tek kollu bir monitör kolu bile alamıyoruz. En büyük artısı fiyatı bence. Ben 1 tane daha almayı düşünüyorum. Bence sizde bir şans verebilirsiniz.
Ürün linki: https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1731687239163_srgtusf2ky&refer_page_sn=10045
hocam memnumusun suana kadar

Son düzenleme:

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Ali Mert Okuducu

Ben sattım hocam 1 2 gün önce ama gayet başarılıydı. Herhangi bir salma vb şey yaşamadım.

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Nereden yamuk duruyor vesa ve ikinci bağlantı noktasından mı? herhangi tutucu kollar sağa sola çevrilirse vesa arkasındaki yatay dönemeçten (90°lik olanlar) çökme yapıyor

hamzaersoy

80+ Bronze

ben 2 tane monitör taktım bir tanesi 8.5kg 27 inç, diğeri 5 kilo 24 inç. hiçbirinde bir sorun yaşatmadı ama kurulumu çok zor. 32 inç için bir şey diyemem fakat diğerleri muhtemelen yanlış veya eksik kurulumun kurbanı olmuş. ben masaya acımadım matkapla deldim sonuçta monitörler daha pahalı. bir sıkıntısı yok valla yeter ki neyi nereye takıp ne kadar sıkacağınızı iyi bilin

Top Bottom