Daha önce hiç incelme yapmadığım için oldukça acemiyim kusura bakmayın o yüzden
Sorularınız varsa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım.
Bir süredir monitör kolu arıyordum temuda görünce direkt olarak aldım. Kalitesi hakkında hiçbir yorum yoktu. O yüzden biraz düşünerek aldım. Gümrükte 8 gün kaldığı için biraz geç ulaştı elime. Bu gün elime ulaştı ve kurulumunu yaptım hemen.
Malzeme kalitesi olarak fena değil. Metal gibi bir yapısı var. Sağlam hissettiriyor. İçindeki gereksiz şeyleri gizlemek için plastik kaplı yanları. Monitörü sağ sola oynatırken sanki düşecekmiş gibi hissettirmedi hiç. Şuanda tek monitörüm olduğu için 1 kolu taktım. Diğer monitör gelince güncelleme yaparım.
Kullanım rahatlığı olarak bence çok iyi. Vidalarından sertliğini vb ayarlayabiliyorsunuz. Kitapçıkta açık bir şekilde nasıl kurabileceğimizi anlatmış zaten. 2 farklı şekilde masaya monte edebiliyorsunuz. İster delerek ister sıkıştırarak. Ben şimdilik uğraşmamak için sıkıştırarak kurdum.
Fiyat olarak kuponla birlikte 750tl civarına geldi. Bu paraya Türkiyede tek kollu bir monitör kolu bile alamıyoruz. En büyük artısı fiyatı bence. Ben 1 tane daha almayı düşünüyorum. Bence sizde bir şans verebilirsiniz.
Ürün linki:
https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1731687239163_srgtusf2ky&refer_page_sn=10045