Neler Yeni

Monitör alicam hangisi ?

Palmy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Can
Bütçe
3000
Merhaba arkadaşlar,

Dell latitude 5520 i5-1135g7 model laptopu iş için kullanıyorum.

www.epey.com
Dell Latitude 5520 N002L552015EMEA_U Notebook
Dell Latitude 5520 N002L552015EMEA_U Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com www.epey.com

Kullandığım laptopun ekranı küçük olduğundan ve iş gereği ikinci monitöre ihtiyaç duyuyorum. Bütçeme uygun bu dört monitör arasında kaldım. Görüntü ve renk kalitesi vb. bakımdan hangisini önerirsiniz? Fikir ve deneyimlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

www.incehesap.com
MSI Pro MP225 21.5" 1ms 100Hz Anti-Glare IPS Full HD FreeSync Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com www.incehesap.com

www.epey.com
VıewSonic VA240-H Monitör
VıewSonic VA240-H Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

www.epey.com
MSI Pro MP242A Monitör
MSI Pro MP242A Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

www.epey.com
MSI Pro MP243XW Monitör
MSI Pro MP243XW Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

Palmy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lütfen yardim

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
Merhaba arkadaşlar,

Dell latitude 5520 i5-1135g7 model laptopu iş için kullanıyorum.

www.epey.com
Dell Latitude 5520 N002L552015EMEA_U Notebook
Dell Latitude 5520 N002L552015EMEA_U Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

Kullandığım laptopun ekranı küçük olduğundan ve iş gereği ikinci monitöre ihtiyaç duyuyorum. Bütçeme uygun bu dört monitör arasında kaldım. Görüntü ve renk kalitesi vb. bakımdan hangisini önerirsiniz? Fikir ve deneyimlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

www.incehesap.com
MSI Pro MP225 21.5" 1ms 100Hz Anti-Glare IPS Full HD FreeSync Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com www.incehesap.com

www.epey.com
VıewSonic VA240-H Monitör
VıewSonic VA240-H Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

www.epey.com
MSI Pro MP242A Monitör
MSI Pro MP242A Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

www.epey.com
MSI Pro MP243XW Monitör
MSI Pro MP243XW Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Niye boş linkler koydunuz?

Palmy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Niye boş linkler koydunuz?
Kusura bakmayın hocam. Linkleri koydum şimdi.

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
Kusura bakmayın hocam. Linkleri koydum şimdi.

Bu fiyat bandinda monitörden çok bir şey beklemeyin zaten. Markası iyi olduktan sonra gorünür bir fark oluşmaz. Msi lardan beğendiğinizi alabilirsiniz bence.

Palmy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Can
Bu fiyat bandinda monitörden çok bir şey beklemeyin zaten. Markası iyi olduktan sonra gorünür bir fark oluşmaz. Msi lardan beğendiğinizi alabilirsiniz bence.
Peki hocam VıewSonic VA240-H ile MSI Pro MP243XW arasinda 450 lira fark var. Bu farkı vermeye değer mi? @Plenks @swindler

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
Peki hocam VıewSonic VA240-H ile MSI Pro MP243XW arasinda 450 lira fark var. Bu farkı vermeye değer mi? @Plenks @swindler
hocam fark yok denecek kadar az yani hangisi hoşunuza giderse onu alın ama msi ın müşteri desteğinin iyi olduğunu söyleyebilirim

Palmy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Can
Teşekkür ederim hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular