- Bütçe
- 10000
Hocam 9bin lira bütçem var. hangi monitörleri önerirsiniz. Valoran ve csgo tarzı fps oyunları ağırlıklı oynuyorum. ama hikaye oyunlarıda oynuyucam. bütçemi maximum 10 bin liraya zorluyabilirim. öneri lazım
1080p hocamsisteminiz nedir 1080p mi 2k mı arıyorsunuz ?
Hocam doğrudur ama 2k monitörlerin hz leri düşük ve pahalı oluyor bana 240 hz lazım ve 9k bütçem varben 1080 oynuyordum 2k ya geçtim sanki başka dünyaya geçtim hocam tavsiye ederim
valla o paraya 170-180 hz ve 2k monitör alabilirsin 2k ile alacağın görüntü anlatılmaz yani insanlar artık 4k ya geçiyor tabi tercih seninHocam doğrudur ama 2k monitörlerin hz leri düşük ve pahalı oluyor bana 240 hz lazım ve 9k bütçem var
herhangi önerebileceğin 2k monitör varmıvalla o paraya 170-180 hz ve 2k monitör alabilirsin 2k ile alacağın görüntü anlatılmaz yani insanlar artık 4k ya geçiyor tabi tercih senin
2k monitör olarak asus önerebilirim ama sistemin ve ekran kartın 2k yı kaldırabilir mi onu bilmiyorum sistemin nasılherhangi önerebileceğin 2k monitör varmı
ekran kartı rx6700 xt ryzen 5 5600x işlemci
hocam 23,8 inç çok küçük benim için minimum 27 inç olması lazm diğer türlü küçük ekranda bir zevk kalmazNeredeyse bu konunun aynısını açtım ve sağ olsunlar birçok kullanıcı öneride bulundu. Kimisi 2K 165Hz al dedi, kimisi de 240Hz 1080p monitör al dedi. Bütün yazıları dikkate aldım ve ek olarak yakın arkadaşlarıma da sordum. Şu monitöre karar verdim ve yakın zamanda da almayı düşünüyorum.
Fiyatı 9-9.5K arasındaymış ama şu an indirimde sanırım. Kara Cuma etkinliği ile birlikte daha da uyguna gelir mi bu monitör bilmiyorum ama bakmanı tavsiye ederim.
MONİTÖR
Sistemin gayet güzel uygundurMesaj otomatik birleştirildi:
hocam 23,8 inç çok küçük benim için minimum 27 inç olması lazm diğer türlü küçük ekranda bir zevk kalmaz
oyun olarak ne oynuyorsunMesaj otomatik birleştirildi:
hocam 23,8 inç çok küçük benim için minimum 27 inç olması lazm diğer türlü küçük ekranda bir zevk kalmaz
valorant csgo fortnite ağırlıklı olarak ama arkadaşlarla arada hikaye oyunlarıda oynarım ama çok ağırlıklı olarak valorant csgo fortniteSistemin gayet güzel uygundur
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyun olarak ne oynuyorsun