Neler Yeni

Yardım Monitör alıcam yardım lazım

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Soruma cevap verecek misin? Adam 1500 demiş, max 1700. Attığın monitör 2100. Ve ayrıca o fiyata 27 inç bile bulunur. İyi günler
Maalesef sırf 165hz olduğu için o monitörü daha iyi olduğunu sanan bir kişi ile monitör tartışmasına girmek benim açımdan mantıklı olmuyor :) Ayrıyeten ben monitör önerisinde bulunduğumda bütçesini belirtmemişti,muhatabım değilsin iyi günler 165hz dostum

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Maalesef sırf 165hz olduğu için o monitörü daha iyi olduğunu sanan bir kişi ile monitör tartışmasına girmek benim açımdan mantıklı olmuyor :) Ayrıyeten ben monitör önerisinde bulunduğumda bütçesini belirtmemişti,muhatabım değilsin iyi günler 165hz dostum
Dostum sen bunadın mı :d Ayrıca evet f/p açısından daha iyi. Arada 600 TL fark var ve adamın bütçesi o kadar yok. Ayrıca adam bütçesini belirttikten sonra yazmışsın. Hala neye itiraz ediyorsun anlamıyorum ama :d Galiba en iyi benim psikolojisi :d

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Dostum sen bunadın mı :d Ayrıca evet f/p açısından daha iyi. Arada 600 TL fark var ve adamın bütçesi o kadar yok. Ayrıca adam bütçesini belirttikten sonra yazmışsın. Hala neye itiraz ediyorsun anlamıyorum ama :d Galiba en iyi benim psikolojisi :d
Aynen haklısın 165hz o daha iyi .d

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Aynen haklısın 165hz o daha iyi .d
Tamam açıklamada anlamıyorsun. Seni insan yerine koyup açıklama yapanda kabahat. Daha açıklamayacağım. Mesaj okumaktan bile aciz bir insan ile tartışmaya gerek yok. Eğer bir daha mesajımı okursan ne demek istediğimi anlarsın. Rica ediyorum kendini haklı çıkarmaya çalışmak için mesaj yazma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mehmet

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman