Neler Yeni

MONİTÖR ALIRKEN NEYE DİKKAT EDERSİN?

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Fatih İlarslan
Hz bakamanı öneririm eğer csgo oyniyacaksan 240 hz al fix

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Emirhan
Hz değeri en yüksek olanı
MS değeri en düşük olanı
Çözünürlük değeri en yüksek olanı
Bide ıps olması

Knife

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Derin Berkoz
hangi panel olduguna

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yusuf Pehlivan
Merhabalar size bir sorum olacak monitör alırken neye dikkat ediyorsun?? Çerçeve inceliğinemi?? görüntü kalitesinemi?? Yada ekran büyüklüğünemi??
[/
Merhabalar size bir sorum olacak monitör alırken neye dikkat ediyorsun?? Çerçeve inceliğinemi?? görüntü kalitesinemi?? Yada ekran büyüklüğünemi??
oyun oynadığımdan dolayı hz ve ms değerine dikkat ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emre Akkaya
Tercihini her zaman Aoc Al dayanıklı ve baya güzel bir performans veriyor ben 1 seneye aşkındır kullanıyorum baya iyi bir marka tavsiyemdir ?

Fe Man

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mehmet Cengiz
Tavsiyem 1ms 144 hz ve üstü hz degerlerinde alman özellikle online fps oyunlarında çok rahat edeceksin

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Serhat Bulut
Herkes teknik detaylara takılmış ama en büyük hata burada başlıyor. Öncelikle kriterlerimizi belirledik örneğin 144Hz 1MS FreeSync bir monitör arıyorum buldum tasarımı hoşuma gitti ardından incelemeleri izlerim herhangi bir eksi yönü var mı ( panel tasarım yazılım vs.) sonra kronik bir sorunu var mı ona bakarım en önemlisi bu bazen iade almıyorlar eğer bunlardan yana bir sıkıntı yoksa alırım.

T3Ke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Mehmed Said Ay
Önce hz sonra panel ve marka.

Fearlesss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Haktan
Hertz değerine Kavisli olanı Samsung VA paneli olanı ve çözünürlüğü en yüksek olanı tercih ederim

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
ms ve hz sine ayrıca freesycn ve g sycn özelliği varmı diye bakarım. Oyuncular için curved monitör her zaman idealdir. :)

d3sing3r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
ibrahim eren yüzgeç
istediğin performans ve bütçeyle orantılıdır ancak basitçe bir kaç argüman söylemek gerekirse:
1-Ms değeri: Bu değer monitörün yapılan eylemi kaç milisaniyede yansıttığıdır. düşük olması tercih edilir. oyun için kullanacaksanız 1ms monitörler tercih etmelisiniz.
2-Hz değeri: bu değer, monitörün saniyede gösterebilidği maksimum kare sayısıdır. sahip olduğu değerin yukarısında gösteremez. oyun için kulanacaksanız 144-240hz monitörler tercihiniz olmalıdır. oyun dışı kullanacaksanız bütçeye hitap etmesi için 60-75 hz monitörler alabilirsiniz
3-Panel tipi: bu konu çok derindir. belki laptoplarda fark etmişsinizdir. ekrana bakı açınız değiştikçe renklerde bozulma olur.Diyelim 4 kişi 1ekrandan film izliyor. en baştaki ve sondaki elemanlar için renk kaybı yaşanır. bunu önlemek için bildiğim kadarıyla ıps panel tipli monitörler kullanılıyor.
4-İnç: Ekranın inç biriminden büyüklüğüdür. Tercihim 24 veya 27 den şaşmamanızdır. Piyasada 32inç e uygun fiyatlı gözüken monitörler de var ancak gereğinden fazla büyük geldiler bana.
5-Bağlantı tipi:Ekran kartınızın ne tür görüntü kabloları desteklediğine bağlıdır. ses ve görüntü iletebilen HDMI bağlantı tipi en çok tercih edilenler arasındadır.Bu sizin ekran kartınıza bağlı.
6- Çözünürlük. Ekran kartınız üst seviye bir model ve oyunlarda uçmak istiyorsanız 2k mönitör tercih edebilirsiniz. (göz zevki açısından) ancak standart olarak 1080p monitörler hem bütçeye daha uygun hem de ekran kartı ağlatmayacak düzeydedir.

başka sorunuz olursa elimden geldiğimce yardım etmeye çalışacağım:(y)

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Ömer
hz değerine, gsync veya freesync desteğine dikkat etmelisin dostum .(tabi ekran kartında desteklemesi lazım) (y) ?

Emre Baş

80+ Gold
Panel MS Hertz marka marka model fiyat bütçe ye uygunluğu

Top Bottom