Muhammed Hamza Bayık
80+ Bronze
Hocam benim alıp sattığım kartlarda 0x de kart tam frekansa bile çıkmıyordu.Olmaz. En fazla 1080P 0X zorlar.
Hocam benim alıp sattığım kartlarda 0x de kart tam frekansa bile çıkmıyordu.Olmaz. En fazla 1080P 0X zorlar.
param güvende ile aldıysan video kaydı al en kötü ürünü incelemek için iade edersin 5 günün olur o 5 gunde iade etmezsen para satıcıya giderİlk defa ikinci el bir alışveriş yapıyorum. Deneyimsizim. Ekran kartı geldiğinde neye dikkat etmem lazım? Bir sorunu varsa nasıl anlarım?
Hocam o 2 ye düşürüldü.param güvende ile aldıysan video kaydı al en kötü ürünü incelemek için iade edersin 5 günün olur o 5 gunde iade etmezsen para satıcıya gider
hocam 2 hafta önce denemiştim 5 gündü vallaHocam o 2 ye düşürüldü.
Hocam firmadan mı aldınız şahıstan mı? Çünkü ben de yakın zamanda bir şeyler aldım 2 gündühocam 2 hafta önce denemiştim 5 gündü valla
şahıstanHocam firmadan mı aldınız şahıstan mı? Çünkü ben de yakın zamanda bir şeyler aldım 2 gündü
Düşündürücüşahıstan
Senin işlemci darboğaz yapıyordur.Hocam benim alıp sattığım kartlarda 0x de kart tam frekansa bile çıkmıyordu.
Hocam r5 2600 rx470 e darboğaz yapar mı?Senin işlemci darboğaz yapıyordur.
Tam frekansa çıkmıyor çünkü power limit bitiyor. Yani kart çekebileceği max Watt' ı zaten çektiği için frekansı arttıramıyor. 8X de ise frekans artıyor çünkü kart o kadar zorlanmıyor. Ha 0x ile 8X arasında power limit açmadıgınız sürece genelde cok fark olmaz ama konu kartın çekebileceği zirve güç ise 0x daha isabetli olur.Hocam benim alıp sattığım kartlarda 0x de kart tam frekansa bile çıkmıyordu.
HayırHocam r5 2600 rx470 e darboğaz yapar mı?
Hocam teşekkür ederim. Yeni bir şey daha öğrenmiş oldum. Bu gün de boş geçmedikTam frekansa çıkmıyor çünkü power limit bitiyor. Yani kart çekebileceği max Watt' ı zaten çektiği için frekansı arttıramıyor. 8X de ise frekans artıyor çünkü kart o kadar zorlanmıyor. Ha 0x ile 8X arasında power limit açmadıgınız sürece genelde cok fark olmaz ama konu kartın çekebileceği zirve güç ise 0x daha isabetli olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır
yapmaz hocamHocam r5 2600 rx470 e darboğaz yapar mı?
Furmark yap çıkan değerlerle forumda konu aç yardım ederler bak temiz mi diye karta açılmış mi açılmamış mi girişleri kontrol et çalışıyormu psudan kablo takip dene bakalım görüntü gelcekmiİlk defa ikinci el bir alışveriş yapıyorum. Deneyimsizim. Ekran kartı geldiğinde neye dikkat etmem lazım? Bir sorunu varsa nasıl anlarım?