Bende 27 olanı o fiyata aldım gümrükte şuan gelsin bakalım merak ettim 27 aldım 24’e takacam ölçülere baktığım zaman pay kalıyor sorunsuz çalışır umarım813 tl bende alınır mı bilemedim bir sürü ayni urunden birsuru gordum en duzgunu bu mudur acaba
İyi 27 olanı 813’e geldiVergisiz fiyatıdır hocam o.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de ürün 360₺+110₺ kargo+315₺ vergi ile 782t geliyor iyi fiyat mıdır ?
Alıntıyı görüntüle
Linkteki ürün eğer yanlış bakmıyorsam sepette 763 lira oluyor bi tık daha ucuz olsa alırdım vallaAğustos ayında aynı mağazadan kargo vergi dahil 1050tl'ye almıştım.
Şuan her şey dahil daha ucuza geliyor.
Profilimde görselleri mevcut.
İnanılmaz güzel çalışıyor.
Film falan izlerken açıyorum genelde.
AliExpress'te az önce şunu buldum:
1.006,21TL | Oyun ışıklar şerit bilgisayar Sync ışık şeridi monitör RGB ekran renk LED arka işık akıllı kontrol oyun odası atmosfer dekor
Oyun ıÅıklar Åerit bilgisayar Sync ıÅık Åeridi monitör RGB ekran renk LED arka iÅık akıllı kontrol oyun odası atmosfer dekor - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Tekrar indirime girmiş.ürün değişmediyse fiyat dramatik düşmüş
burası forum değil mi adam yorumu yazar yazmaz kendi yorumu fikir belirtiyor sonuçtaSatılıyor 1400 civarı.
Exemshop yazarsan aynı ürünü bulabilirsin.
Bu LED değil ekrandaki renge anlık aynı rengi veren LED.
Dostum verecek durumun yoksa bu yorumu yazmak zorunda değilsin.
Çünkü yanlış bilgi veriyorsun.
100 liralık ledle bu aynı değil.
100 liralık ledin ışıkları kafasına göre takılır.
Gökkuşağı yapsan bile hep aynı senkronda yanar.
Bu ise görüntüdeki renge tepki veriyor.
Muadili Philips 5 bin TL şuan.
İstediği yorumu yapabilir ama gereksiz yorum yapmak yasak.burası forum değil mi adam yorumu yazar yazmaz kendi yorumu fikir belirtiyor sonuçta
Hayır.Ödeme ekranında çıkan vergiden başka vergi öder miyim?
Yapıştırması ve sökmesi kolay mı? İleride başka bir 27 inç monitöre geçersem diye sormak istedim.Ağustos ayında aynı mağazadan kargo vergi dahil 1050tl'ye almıştım.
Şuan her şey dahil daha ucuza geliyor.
Profilimde görselleri mevcut.
İnanılmaz güzel çalışıyor.
Film falan izlerken açıyorum genelde.
AliExpress'te az önce şunu buldum:
1.006,21TL | Oyun ışıklar şerit bilgisayar Sync ışık şeridi monitör RGB ekran renk LED arka işık akıllı kontrol oyun odası atmosfer dekor
Oyun ıÅıklar Åerit bilgisayar Sync ıÅık Åeridi monitör RGB ekran renk LED arka iÅık akıllı kontrol oyun odası atmosfer dekor - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Komple led değil ledi tutan 6 tane plastik parça var. Onda ise çift taraflı bant var.Yapıştırması ve sökmesi kolay mı? İleride başka bir 27 inç monitöre geçersem diye sormak istedim.
Kusurlu gelirse yardımcı olurlar. Ben model araç almıştım hatalı geldi. Vergi dahil iade oldu.Üründe herhangi bir sorunda aliexpress yardımcı oluyor mu?Kusurlu çıktı iadeyi rahatça yapabilir mym?