Neler Yeni

🔥İndirim Monitör Ambilight Kit 924TL

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Seyfullah
Talebı kabul emtıs 740 tl acmıstım taleb olarak max bu kadar acılıyordu 740 TL aldım . 1009 TL ye gelmıs bana gonderım ve vergı dahıl gerı kalan 270 lıra cop oldu :)
odegılde ben bu bana gelen urunu ne yapıcam la cok saçma bısey bu telefonda uygulaması var ama aparata baglanamıyorum bt ile @KingDeViL
Mesaj otomatik birleştirildi:

@seyfx saniyesinde nasıl like attın daha mesaj bende gozukmedı :)
Bildirim düştü valla vardır bi hayır diyip likeladım:D

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Aykut Adil Çınar
Talebı kabul emtıs 740 tl acmıstım taleb olarak max bu kadar acılıyordu 740 TL aldım . 1009 TL ye gelmıs bana gonderım ve vergı dahıl gerı kalan 270 lıra cop oldu :)
odegılde ben bu bana gelen urunu ne yapıcam la cok saçma bısey bu telefonda uygulaması var ama aparata baglanamıyorum bt ile @KingDeViL

@seyfx saniyesinde nasıl like attın daha mesaj bende gozukmedı :)
pcinin cama yapıştır hocam usb ile bağlar kullanırsın 270 e iyi olmus bence :D

Palo DAYI 👑

80+ Gold
pcinin cama yapıştır hocam usb ile bağlar kullanırsın 270 e iyi olmus bence :D
oraya olmaz ya kasayı cok kötü gösterır bırde kumandası var ama yazılar full ıngılızce uygulamadn ayarlayabılsem güzzel olacakta beceremedım bır turlu

KingDeViL

80+ Bronze
270 lira çöp olmadı. O ürünü 270e almış oldun.

Bağlanmadan yapamazsın. İyi kurcala.
Dikkat:
1. Cihazı çalıştırmak için bilgisayarlar ve tv'ler gibi düşük güçlü USB güç kaynakları kullanmayın.
2. Hasarı önlemek için ekranı kuvvetle bükmeyin veya çekmeyin.
3. Cihaz düzgün çalışmıyorsa, lütfen yüksek güçlü şarj cihazını değiştirin.

Bak dayın 2 tane alıp ne güzel kullanmış :d
1736541029046.png

Palo DAYI 👑

80+ Gold
270 lira çöp olmadı. O ürünü 270e almış oldun.

Bağlanmadan yapamazsın. İyi kurcala.
Dikkat:
1. Cihazı çalıştırmak için bilgisayarlar ve tv'ler gibi düşük güçlü USB güç kaynakları kullanmayın.
2. Hasarı önlemek için ekranı kuvvetle bükmeyin veya çekmeyin.
3. Cihaz düzgün çalışmıyorsa, lütfen yüksek güçlü şarj cihazını değiştirin.

Bak dayın 2 tane alıp ne güzel kullanmış :d
Alıntıyı görüntüle
uygulamayı kurabıldım sıkıntı konum acmadıgım ıcınmıs kullanım klavızu ılk defa bır ısıme yaradı :)
bu arada ürün harbi güzel bişseymiş tonlarca secenek ve ozellestırme var parlaklıgı en yüksete cok goz alıyor en azda goz almıyor ve yazılar vs daha net oluyor yanı en azda kullanıcam gıbı bırde gorsellerı ters olarak ayarlamada var oda güzel duşunulmuş velevki düzgün monte etmedın hemen uygulmadan ters cevır bıttı gıttı kullanılsı bır urun ama sorun su nerde kullanıcam :)

ha birde bana 20x64 olandan gelmıs attığım lınk ürünü gorun dıye belkı daha ucuzu vardır ama o lınkte 1500 kusur dıyor yanı almak ıstesen gumruge takılıyor urun :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Birkan Öztürk
Ağustos ayında aynı mağazadan kargo vergi dahil 1050tl'ye almıştım.
Şuan her şey dahil daha ucuza geliyor.
Profilimde görselleri mevcut.
İnanılmaz güzel çalışıyor.
Film falan izlerken açıyorum genelde.

AliExpress'te az önce şunu buldum:
1.006,21TL | Oyun ışıklar şerit bilgisayar Sync ışık şeridi monitör RGB ekran renk LED arka işık akıllı kontrol oyun odası atmosfer dekor

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam ben ürünü taktımda renkleri çok doğru vermiyor bu doğal mı? Siz hangi ayarlarda kullanıyorsunuz? Atıyorum koyu yeşil açık yeşil olarak gözüküyor tabii ürünün fiyatı ucuz ama en azından bunu çözme yolu var mıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Birkan Öztürk
Hocam ben ürünü taktımda renkleri çok doğru vermiyor bu doğal mı? Siz hangi ayarlarda kullanıyorsunuz? Atıyorum koyu yeşil açık yeşil olarak gözüküyor tabii ürünün fiyatı ucuz ama en azından bunu çözme yolu var mıdır?
Bir de oyun vs. Oynarken flickrring gibi sürekli yanıp sönüyor homojen geçiş yok yani bu her amblightta mı böyledir yoksa bu amblight mi böyle? Film dizi izlerkende oluyor ve baya göz alıyor.

Luxier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mehmet K
Acaba ürünün kapalı olduğu zaman ile açık olduğu zamanlardaki fotoğrafları var mı elinizde?Aradaki farkı merak ettim belki alabilirim film-dizi için.

Top Bottom