Neler Yeni

🔥İndirim Monitör Ambilight Kit 924TL

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,048
İsim
Oğuz Oğuz
Usb ile takılıyorsa signal rgb tanıyabilir belki. Signal rgb üzerinden cihazı görüyor mu ve kontrol edilebiliyor mu bakar mısınız? Philips hueları kontrol edebiliyorum oradan bunları da edebilirsem alasım geliyor şuan :')
Görmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önerdiğiniz sitede ki ürünü. O olmazsa aliexpressde ki üründe olur. Yeter ki oyunlarda da çalışsın. Helldivers oynarken atmosferi hissetmek istiyorum :D
İkisi aynı ürün diyorum ya :D. Oyun veya şu diye bir şey yok. O an ekranında ne varsa o rengi ışığa verir. Yani chrome açtın ya heryer bembeyaz olur :D.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
mehmet ali oğuz
Alıyorum kardeşim bayadır çinden bir şey almamıştım :(

pcbuilder

80+
Arkadaşlar bu ürün bende de var maalesef tavsiye edemiyorum, siyah renk ışığı gösteremiyor.

Migi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ali
1733244931023.png

Hocam bende fiyat bu gözüküyor ilk hesap indirimi ile. Satıcı aynı mı ?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,048
İsim
Oğuz Oğuz
Arkadaşlar bu ürün bende de var maalesef tavsiye edemiyorum, siyah renk ışığı gösteremiyor.
Zaten karanlık ise oda heryer siyah :D. Siyah ışığı verip vermemesi önemli değil bence.

ChristianSerratos

80+ Silver

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Arif Çelebi
Adreslenebilir led ve arduino ile yapabilirsiniz hue kadar stabil çalışmıyor ama yine eğlenceli bir ortam sağlıyor hue almayı düşünen arkadaşlar pc için bridge de gerektiğini unutmasın

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,718
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Forumdan biri arıyodu bunu yardımcı olamamıştım, inşallah denk gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adreslenebilir led ve arduino ile yapabilirsiniz hue kadar stabil çalışmıyor ama yine eğlenceli bir ortam sağlıyor hue almayı düşünen arkadaşlar pc için bridge de gerektiğini unutmasın
Valla sadece ışıkla bitmiyor bide bridge felan alıyosun oluyor sana en kötü ihtimal 5-7k

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Arif Çelebi

KingDeViL

80+ Bronze
Bu da bire bir doğru çalışmıyor zaten. Yuvarlak ile aldığım yeşil için arka yan ledleri yukardan aşağı kadar yakmış.

1733245798267.png

Aynısı şu renkte de olmuş. Turuncu efekt geliyor ama komple kırmızı yakmış. Sol taraftaki sarı sisi hiç göstermemiş bile. Belli ki hesaplamayı yapamıyor.
1733245920298.png

Top Bottom