Göründüğü kadar iyi durmuyor.Çok göz yoran bişey hevesiniz geçince açmazsınız bile
Çok tatlı görünüyor ya. Bütçem olsa net alırdım. Çok hoşuma gidiyor böyle şeyler. Ah öğrencilik ah işsizlikAğustos ayında aynı mağazadan kargo vergi dahil 1050tl'ye almıştım.
Şuan her şey dahil daha ucuza geliyor.
Profilimde görselleri mevcut.
İnanılmaz güzel çalışıyor.
Film falan izlerken açıyorum genelde.
AliExpress'te az önce şunu buldum:
1.006,21TL | Oyun ışıklar şerit bilgisayar Sync ışık şeridi monitör RGB ekran renk LED arka işık akıllı kontrol oyun odası atmosfer dekor
Oyun ıÅıklar Åerit bilgisayar Sync ıÅık Åeridi monitör RGB ekran renk LED arka iÅık akıllı kontrol oyun odası atmosfer dekor - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
32 inch vergi dahil şuan kaça geliyor yeni hesaplar için
Çok tatlı görünüyor ya. Bütçem olsa net alırdım. Çok hoşuma gidiyor böyle şeyler. Ah öğrencilik ah işsizlik
nasil3/1 fiyatına kendinde yapabilirsin dostum
yeni hesap açıyorum 2 3 tane engel mi atıyorlar anlamıyorum alışveriş başarısız oluyor çözümü var mı
Vakti zamanında arduino yu klon olarak 80 tl ye , argb ledi ise dolap uygulamasından 2.el 150 tl ye almıştım ufak tefek kütüphaneleri kurup ledleri arduinoya tanıtınca program herşeyi yapıyor zaten ,video atmak isterdim ama atmayı beceremedim Alıntıyı görüntüle
Düz bu
Kral monitörün markası ne renkler çok canlı duruyor var mı özel bir ayarAğustos ayında aynı mağazadan kargo vergi dahil 1050tl'ye almıştım.
Şuan her şey dahil daha ucuza geliyor.
Profilimde görselleri mevcut.
İnanılmaz güzel çalışıyor.
Film falan izlerken açıyorum genelde.
AliExpress'te az önce şunu buldum:
1.006,21TL | Oyun ışıklar şerit bilgisayar Sync ışık şeridi monitör RGB ekran renk LED arka işık akıllı kontrol oyun odası atmosfer dekor
Oyun ıÅıklar Åerit bilgisayar Sync ıÅık Åeridi monitör RGB ekran renk LED arka iÅık akıllı kontrol oyun odası atmosfer dekor - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle