Monitör arkası led önerisi

Fatih28

80+
Reaksiyon skoru
61
Monitörün arkasına şöyle bir duvar kağıdı yapıştırmayı düşünüyorum. Altına üstüne yanına vs. nasıl bir led önerirsiniz?

Trendyoldan 10 Adet Alırsan 1700 Tl
Temudan 10 Tane Alırsan 1400 Tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben Bunu Kullanıyorum Bütün Odayı Aydınlatıyor Loş Ortam Oluyor Masadaki Her Şeyi Görüyorum

Trendyoldan 10 Adet Alırsan 1700 Tl
Temudan 10 Tane Alırsan 1400 Tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben Bunu Kullanıyorum Bütün Odayı Aydınlatıyor Loş Ortam Oluyor Masadaki Her Şeyi Görüyorum
Başka ledlerle senkronize çalışma gibi bir durumu var mı

@Palo DAYI 👑 bu arkadaş benzer duvarkağıdı tasarımdan yaptı . bi foto atarsa aklında fikirler oluşabilir.
Öncelikle konudaki duvar paneli temuda daha ucuza hatta bedavaya alabilirsin ve daha büyük bir alanı kaplicaktir ben o şekilde aldım görselleri akşam eve geç ince atarim sun işteyim ama konuyu bulabilirsem bir videom vardı atarım sana
led icin ise gene aynı şekilde temudan aldığım ürünlerin linklerini aticam birazdan

Bahsettiğim duvar paneli ilk link daha az 10lu olarak geliyor fakat daha ucuza alma şansın var 2.link 30lu ve Kara yoluyla geliyor yani 1 ay içinde geliyor

Buda led fakat ayni satıcı değil stokta yok link atamıyorum

Bahsettiğim duvar paneli ilk link daha az 10lu olarak geliyor fakat daha ucuza alma şansın var 2.link 30lu ve Kara yoluyla geliyor yani 1 ay içinde geliyor

Buda led fakat ayni satıcı değil stokta yok link atamıyorum

Eyvallah hocam

Konuyu buldum fakat eski orayada yazmisim anlık diye suanki hali daha farklı akşam atarım gene

@Fatih28
@HouSH
Şuanki hali bu umarım yardımcı olabilmiş ve fikir verebilmişimdir ledler kolona denk geldiği icin bu şekilde kullandım istediğin şekli verebilirsin sese duyarlı ve 10 kademe aydınlatması mevcut

Ekler

• 1000017439.webp
    1000017439.webp
    1.5 MB · Hit: 23
  • 1000017451.webp
    1000017451.webp
    781.9 KB · Hit: 23
  • 1000017448.webp
    1000017448.webp
    1.5 MB · Hit: 24
güzel olmuş eline sağlık. benimde yapasam var şöyle ambianslardan.
kesınlıkle ortamı degıstırıyor ben cok argb sevmıyorumdum takı bu tarz ürünleri görene dek :) attıgım konuda ilk sayfalarda 4 yada 5 falan olması lazım ordakı vıdeoyu ocak ayında atmısım aradakı fark cok net anlasılıyor

kesınlıkle ortamı degıstırıyor ben cok argb sevmıyorumdum takı bu tarz ürünleri görene dek :) attıgım konuda ilk sayfalarda 4 yada 5 falan olması lazım ordakı vıdeoyu ocak ayında atmısım aradakı fark cok net anlasılıyor
Odanız çok iyiymiş hocam. Amazon ya da trendyoldan bakacağım 1 ay çok uzun bir süre. Yeterince fiyat farkı yoksa beklemeye gerek yok gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,561
Üyeler
189,857
Son üye
Frekans76
Geri