Yardım Monitör ayarları için yardım

Varex8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
586

Asus TUF Gaming VG247Q1A

Bu monitörü kullanıyorum zamanında bir hata yaptım ips yerine bunu almıştım o ara monitörden de pek anlamadığım için kullanmaya devam etmiştim 3 yıl oldu yaklaşık.
Monitörümü verimli kullanabilmek için renk doygunluğu/ghosting vs konusunda hangi ayarları yapmam gerek anlayanlar yardımcı olabilir mi? Kendi ayarlarımla uzun zamandır devam ediyorum ama pek kurcalamadım şimdiye kadar, belki birkaç şeyi değiştirirsem daha verimli çalıştırabilirim

düzeltme

Son düzenleme:
@Tayfunns Hocam bana OD120 yapmamı önermişti. Gizli ayar sekmesinden aktif etmesini bulabilirsen ghostingi deneyebilirsin. Renk doygunluğu içinde elmb açmayıp FPS görüntü modunda saturationu 60 65 dolaylarına çek kafii.

@Tayfunns Hocam bana OD120 yapmamı önermişti. Gizli ayar sekmesinden aktif etmesini bulabilirsen ghostingi deneyebilirsin. Renk doygunluğu içinde elmb açmayıp FPS görüntü modunda saturationu 60 65 dolaylarına çek kafii.
Teşekkür ediyorum deneyeceğim, yarış modunda kullanıyordum bu arada onu da değiştirdiniz mi?

Teşekkür ediyorum deneyeceğim, yarış modunda kullanıyordum bu arada onu da değiştirdiniz mi?
FPS'e alırsan parlak olur yarışta soluk gibi geliyor bana daha gri tonda oluyor GTA4 havası veriyor. Aslında severim o havayı ama FPS modda daha parlak görüntüsü var. VG259QM var bende. OD120 gizli özellikten açtım FPS modda kullanıyorum.

@Tayfunns bir şeyler eklemek ister misin?

Geri