Dahası
- Reaksiyon skoru
- 46
- İsim
- Burak CAN
- Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka zaten bu saatten sonra her kargoyu video lu açacam zaten sağolsunlar geri dönüş yaptılar geri gönderin ürünü dedilerAçarken videoya almadıysan, ürünün sana bozuk ya da kırık geldiğine dair elinde bir kanıt yoksa ürünü iade almayabilirler . Nereden bilecekler senin hatan ile ürünün kırılmadığını? Bazıları da yok servise gitmeden iade almalılarmış felan diyor 8 yaşında heralde. Firma bunları isteyince uğraştırmış olmuyor. Bunlar olması gereken süreçler. Sizin bir hakkınız olduğu halde bunu vermiyorsa o zaman uğraştırmış olur ve tekrar ediyorum açarken videoya çekmediyseniz firmanın iade almama ya da değişim yapmama hakkı var.
Beni yanlış anlamayın monitörü siz bozdunuz ya da kırdınız demiyorum sadece bunu kanıtlayamazsanız olacak olan ve olması gereken budur. Amazonun sahip olduğu sınırsız kaynaktan dolayı ürünleri servise yollamadan değişim yapması ya da müşteri haksız olsa bile sorumluluğu üstlenmesi insanlarda çok yanlış bir algı oluşturuyor . Yaptıklarını taktir etsem de bizim insanımız yine her zamanki gibi bunu suistimal etmeye meyilli.