Neler Yeni

Monitör bozulmuş gibi yapma taktiği

Coolpanda

80+ Silver
En ucuz çözüm hdmi kablosunu işlevsiz hale getirmek olur. Veya pc'den ram çıkar görüntü gelmeyeceği için yine açılmaz monitör.

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Ailesinin ona verdikleriyle yetinmeyip daha fazlasında olan şımarık çocuk tiplemesi. İlk bilgisayarıma 21 yaşında sahip oldum pentium 4 . O güne kadar babama ne micro genius al diyebildik , gücü yokmuydu vardı tabii ki. Annemiz vasıtasıyla ima ederdik. Almazsa sesimiz bile çıkmazdı. Yeni nesil bir garip..
Herkesin bilgisayarı varken benim neredeyse hiç olmadı. Çok fazla zorluk gördüm her zaman ailemle durdum. Uzun sürelerdir kullandığım ve çok eski olduğu için değiştirmek istiyorum. İnsanları bilmeden yargılamayın lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:

En ucuz çözüm hdmi kablosunu işlevsiz hale getirmek olur.
Evet sonra çalışacağı için bir sıkıntı da olmaz ya da monitöre overclock yapayım hz'sine çok eski zaten 3-4 aya kendiliğinden bozulsun. 16-17 yıllık monitör bir zahmet değiştireyim artık insanlar laf ediyor bir de

Renk ayarlarından parlalıklığı fln kıs sonra kırmızı fln yap ekranı.
Olabilir deneyeyim iyi taktik

sende çok matahmış gibi burda bunu dile getiriyorsun utanmadan ailene sabır diliyorum
Ben de empati yapabilen bir insan olmanı diliyorum.

Coolpanda

80+ Silver
Herkesin bilgisayarı varken benim neredeyse hiç olmadı. Çok fazla zorluk gördüm her zaman ailemle durdum. Uzun sürelerdir kullandığım ve çok eski olduğu için değiştirmek istiyorum. İnsanları bilmeden yargılamayın lütfen

Evet sonra çalışacağı için bir sıkıntı da olmaz ya da monitöre overclock yapayım hz'sine çok eski zaten 3-4 aya kendiliğinden bozulsun. 16-17 yıllık monitör bir zahmet değiştireyim artık insanlar laf ediyor bir de

Olabilir deneyeyim iyi taktik
Bozma hocam neden bozuyorsun? Ucuz mu 200₺ vardır en azından.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
dostum VGA kablonun pinini kopar 3 tane o zaman görüntü gelmez

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Ailesinin ona verdikleriyle yetinmeyip daha fazlasında olan şımarık çocuk tiplemesi. İlk bilgisayarıma 21 yaşında sahip oldum pentium 4 . O güne kadar babama ne micro genius al diyebildik , gücü yokmuydu vardı tabii ki. Annemiz vasıtasıyla ima ederdik. Almazsa sesimiz bile çıkmazdı. Yeni nesil bir garip..
Çok boş konuşmussun. Sen 21 yaşında sahip oldun diye o da mı 21 yaşında sahip olsun? Ailesinin durumu kötüyken yapıyorsa orası ayrı fakat arkadaş belirtmiş maddi durumlarının iyi olduğunu. Kusura bakmayın da Ailesi iyi kazanıp çocuğuna bir şey almıyorsa ailesinin suçu var. Yeni nesile laf ediyorsunuz da siz eski nesilde şükretmeye çok alışmışsınız.

Karl Dönitz

80+ Bronze
Eğer ailen anlamıyorsa Monitöre gelen vga yada dvi kablosunu görüntü kesilecek şekilde gevşetebilirsin.

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
Kardeşim herhangi bir işte çalışıyorsan aldığın maaştan kendine bir bütçe ayır git monitörünü al otur aşağı.

Genzo

80+
Çok boş konuşmussun. Sen 21 yaşında sahip oldun diye o da mı 21 yaşında sahip olsun? Ailesinin durumu kötüyken yapıyorsa orası ayrı fakat arkadaş belirtmiş maddi durumlarının iyi olduğunu. Kusura bakmayın da Ailesi iyi kazanıp çocuğuna bir şey almıyorsa ailesinin suçu var. Yeni nesile laf ediyorsunuz da siz eski nesilde şükretmeye çok alışmışsınız.
Sen ailene yalan söyleyebilecek bir karaktere sahipsen odamı yalan söylesin. Sende haklısın karakter meselesi..

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Evet hayatımda tek bir keyfim var o da bilgisayara bakmak yoksa yaptığım hiçbir şey yok. Anlatamıyorum bol duyar kasıyorlar ama başka bir çözüm bulacağım tanıdık abiler var onlara söyleyip işi halletmeye çalışacağım çünkü kötü hissederim içim rahat etmez.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Evet hayatımda tek bir keyfim var o da bilgisayara bakmak yoksa yaptığım hiçbir şey yok. Anlatamıyorum bol duyar kasıyorlar ama başka bir çözüm bulacağım tanıdık abiler var onlara söyleyip işi halletmeye çalışacağım çünkü kötü hissederim içim rahat etmez.
Bende kötü hissederdim o normal ama yapsan da haklısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,948
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom