Herkesin bilgisayarı varken benim neredeyse hiç olmadı. Çok fazla zorluk gördüm her zaman ailemle durdum. Uzun sürelerdir kullandığım ve çok eski olduğu için değiştirmek istiyorum. İnsanları bilmeden yargılamayın lütfenAilesinin ona verdikleriyle yetinmeyip daha fazlasında olan şımarık çocuk tiplemesi. İlk bilgisayarıma 21 yaşında sahip oldum pentium 4 . O güne kadar babama ne micro genius al diyebildik , gücü yokmuydu vardı tabii ki. Annemiz vasıtasıyla ima ederdik. Almazsa sesimiz bile çıkmazdı. Yeni nesil bir garip..
Evet sonra çalışacağı için bir sıkıntı da olmaz ya da monitöre overclock yapayım hz'sine çok eski zaten 3-4 aya kendiliğinden bozulsun. 16-17 yıllık monitör bir zahmet değiştireyim artık insanlar laf ediyor bir deEn ucuz çözüm hdmi kablosunu işlevsiz hale getirmek olur.
Olabilir deneyeyim iyi taktikRenk ayarlarından parlalıklığı fln kıs sonra kırmızı fln yap ekranı.
Ben de empati yapabilen bir insan olmanı diliyorum.sende çok matahmış gibi burda bunu dile getiriyorsun utanmadan ailene sabır diliyorum
Bozma hocam neden bozuyorsun? Ucuz mu 200₺ vardır en azından.Herkesin bilgisayarı varken benim neredeyse hiç olmadı. Çok fazla zorluk gördüm her zaman ailemle durdum. Uzun sürelerdir kullandığım ve çok eski olduğu için değiştirmek istiyorum. İnsanları bilmeden yargılamayın lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet sonra çalışacağı için bir sıkıntı da olmaz ya da monitöre overclock yapayım hz'sine çok eski zaten 3-4 aya kendiliğinden bozulsun. 16-17 yıllık monitör bir zahmet değiştireyim artık insanlar laf ediyor bir de
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olabilir deneyeyim iyi taktik
küfür mü varmış la sağolküfür içerir yazın ban yersiniz sonra
Evet gerçi öyle yapayım o an aklıma gelmişti de şimdi saçma geldi. Olmadı araya birilerini sokup ihtiyacım olduğunu anlatabilirimBozma hocam neden bozuyorsun? Ucuz mu 200₺ vardır en azından.
Pcye yapsam ben kendimi döverimbunu monitöre yap
(küfür içerir)
Çok boş konuşmussun. Sen 21 yaşında sahip oldun diye o da mı 21 yaşında sahip olsun? Ailesinin durumu kötüyken yapıyorsa orası ayrı fakat arkadaş belirtmiş maddi durumlarının iyi olduğunu. Kusura bakmayın da Ailesi iyi kazanıp çocuğuna bir şey almıyorsa ailesinin suçu var. Yeni nesile laf ediyorsunuz da siz eski nesilde şükretmeye çok alışmışsınız.Ailesinin ona verdikleriyle yetinmeyip daha fazlasında olan şımarık çocuk tiplemesi. İlk bilgisayarıma 21 yaşında sahip oldum pentium 4 . O güne kadar babama ne micro genius al diyebildik , gücü yokmuydu vardı tabii ki. Annemiz vasıtasıyla ima ederdik. Almazsa sesimiz bile çıkmazdı. Yeni nesil bir garip..
Sen ailene yalan söyleyebilecek bir karaktere sahipsen odamı yalan söylesin. Sende haklısın karakter meselesi..Çok boş konuşmussun. Sen 21 yaşında sahip oldun diye o da mı 21 yaşında sahip olsun? Ailesinin durumu kötüyken yapıyorsa orası ayrı fakat arkadaş belirtmiş maddi durumlarının iyi olduğunu. Kusura bakmayın da Ailesi iyi kazanıp çocuğuna bir şey almıyorsa ailesinin suçu var. Yeni nesile laf ediyorsunuz da siz eski nesilde şükretmeye çok alışmışsınız.
Evet hayatımda tek bir keyfim var o da bilgisayara bakmak yoksa yaptığım hiçbir şey yok. Anlatamıyorum bol duyar kasıyorlar ama başka bir çözüm bulacağım tanıdık abiler var onlara söyleyip işi halletmeye çalışacağım çünkü kötü hissederim içim rahat etmez.Çok boş konuşmussun. Sen 21 yaşında sahip oldun diye o da mı 21 yaşında sahip olsun? Ailesinin durumu kötüyken yapıyorsa orası ayrı fakat arkadaş belirtmiş maddi durumlarının iyi olduğunu. Kusura bakmayın da Ailesi iyi kazanıp çocuğuna bir şey almıyorsa ailesinin suçu var. Yeni nesile laf ediyorsunuz da siz eski nesilde şükretmeye çok alışmışsınız.
Bende kötü hissederdim o normal ama yapsan da haklısınEvet hayatımda tek bir keyfim var o da bilgisayara bakmak yoksa yaptığım hiçbir şey yok. Anlatamıyorum bol duyar kasıyorlar ama başka bir çözüm bulacağım tanıdık abiler var onlara söyleyip işi halletmeye çalışacağım çünkü kötü hissederim içim rahat etmez.
Evet ama yalancılık yapmadan onların rızasını alarak yapacağım sanırım içim şimdiden rahat etmediBende kötü hissederdim o normal ama yapsan da haklısın