Hocam kasa olarak ya şu:Alt tarafta karar verdiğim sistem
yurtdışından al vize 1000 tl bilet 1000 tl imzama bak 12 bine 3080 topladım rusyadan alındı.Alt tarafta karar verdiğim sistem siz kendiniz 13k civarı 1440p monitör dahil bir şey dizecek olsanız ne dizerdiniz gibi tavsiyelere de açığım.
Hocam kasa olarak ya şu:
ya da şu:COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh 4x ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh 4x ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MCB-D500D-KGNN-STU ITOPYA'da.www.itopya.com
CORSAIR 4000D Airflow Tempered Glass Siyah Mid Tower Kasa | ITOPYA
CORSAIR 4000D Airflow Tempered Glass Siyah Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CC-9011200-WW ITOPYA'da.www.itopya.com
Piyasayı bekle stoklar bir 1 aya düzelir geçen ay 3070 i7 10700 veya 3700x + 2k monitör 13.9kya toplamıştım içerikten bakabilirsin piyasa düzelince yine toplarımAlt tarafta karar verdiğim sistem siz kendiniz 13k civarı 1440p monitör dahil bir şey dizecek olsanız ne dizerdiniz gibi tavsiyelere de açığım.
vize konaklama bilet denince eşit oluyor ve arızalanma veya garanti durumunda bez getiren cafer abimize ihtiyaç oluyor zaten 15.9k 3080 toplanabiliyordu 2k monitör dahil piyasa düzgünken (GEÇEN AY STOKLAR VARKEN)yurtdışından al vize 1000 TL bilet 1000 TL imzama bak 12 bine 3080 topladım rusyadan alındı.
Tam olarak böyle bir açıklamaya ihtiyacım vardı teşekkür ederim. Yeni 3000 seriler çıkınca düşme olur mu? Tahmini ne kadar beklemeliyim? Ya da şey gibi bir tavsiyen var mı? İşlemciler şu an uygun işlemciyi al diğerlerini bekle gibiPiyasayı bekle stoklar bir 1 aya düzelir geçen ay 3070 i7 10700 veya 3700x + 2k monitör 13.9kya toplamıştım içerikten bakabilirsin piyasa düzelince yine toplarım
piyasa düzgün mü değil birde palit olduğu için ekran kartım tüm dünya da geçerlPiyasayı bekle stoklar bir 1 aya düzelir geçen ay 3070 i7 10700 veya 3700x + 2k monitör 13.9kya toplamıştım içerikten bakabilirsin piyasa düzelince yine toplarım
vize konaklama bilet denince eşit oluyor ve arızalanma veya garanti durumunda bez getiren cafer abimize ihtiyaç oluyor zaten 15.9k 3080 toplanabiliyordu 2k monitör dahil piyasa düzgünken (GEÇEN AY STOKLAR VARKEN)
yok hocam ne düşmesi düşmez fırsatçı bir ülkedeyiz.Tam olarak böyle bir açıklamaya ihtiyacım vardı teşekkür ederim. Yeni 3000 seriler çıkınca düşme olur mu? Tahmini ne kadar beklemeliyim? Ya da şey gibi bir tavsiyen var mı? İşlemciler şu an uygun işlemciyi al diğerlerini bekle gibi
Zaten o yüzden kafam karışıyor. Birileri diyor bekle birileri diyor fiyatlar düşmez. Biri diyor 3070 super çıkıcak bence düşer. Biri diyor yeni ssdler çıkıcak. Ama tr pazarında zamlanan ürünler düşmüyor.Ben sistemi beklettikçe zam yiyor. Daha adamların stokları bile yokken gece fiyat zamlıyorlar. Biraz sinirim bozuldu. Keşke 1-2 ay önce toplasaymışım.piyasa düzgün mü değil birde palit olduğu için ekran kartım tüm dünya da geçerl
garantisi var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok hocam ne düşmesi düşmez fırsatçı bir ülkedeyiz.
hocam düşmez al geç 2 hafta bekle istersen amerikanın başına biden geçince dolara birley mirşey olur al geç s400 ile anlaştılar göya amerikayla ama biden ın saüa solu belli olmaz.Zaten o yüzden kafam karışıyor. Birileri diyor bekle birileri diyor fiyatlar düşmez. Biri diyor 3070 super çıkıcak bence düşer. Biri diyor yeni ssdler çıkıcak. Ama tr pazarında zamlanan ürünler düşmüyor.Ben sistemi beklettikçe zam yiyor. Daha adamların stokları bile yokken gece fiyat zamlıyorlar. Biraz sinirim bozuldu. Keşke 1-2 ay önce toplasaymışım.
1t 970 evoİ5 10400F
MSİ B460MA PRO
RTX 3060Tİ
16 GB (beğendiğin herhangi marka olabilir)
kasa (fikrim yok)
psu 650w 80+
monitor gamepower 165hz 1ms 27
Monitör kötü işlemci darboğaz olabilir.Psu marka belli değil ramde marka mı önemli.İ5 10400F
MSİ B460MA PRO
RTX 3060Tİ
16 GB (beğendiğin herhangi marka olabilir)
kasa (fikrim yok)
psu 650w 80+
monitor gamepower 165hz 1ms 27