1-SİSTEMİ NELER İÇİN KULLANICAN? ÖRNEK: İŞ/OYUN/FİLM/EDİT VS.Monitör dahil 25000 TL bütçe ile sistem + monitör tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
1- Oyun için alınacak.1-SİSTEMİ NELER İÇİN KULLANICAN? ÖRNEK: İŞ/OYUN/FİLM/EDİT VS.
2-AMD Mİ / NVDİA MI TERCİH EDİYOSUN ???
3- İşlemci de ikisi de olur sorun değil.1-SİSTEMİ NELER İÇİN KULLANICAN? ÖRNEK: İŞ/OYUN/FİLM/EDİT VS.
2-AMD Mİ / NVDİA MI TERCİH EDİYOSUN ???
3-İNTEL Mİ / AMD Mİ TERCİH EDİYORSUN ???
300TL Daha ekleyip Monitör Olarak bunu Alması Daha İyi olur bencestokları takip et gelince bu monitörü al https://www.itopya.com/gigabyte-238...ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017 sistemi de 4060ti 4060 lı bir şey alırsın yotuuber sistemlerini takip et + klavye mouse kulaklık derken 25k yı bulur zaten
Aoc Alınmaz knk Yani daha doğrusu topladığı kişi için boşa masraf 240hz. monitör aşırı gereksiz E-spor'cu falan değil yaşı küçük dediği için 13-15 yaşında varsayıyorum Napsın 240hz. monitörü attığım monitör daha iyi hikayeli oyun olsun film izlemek olsun vs. her türlü avantaçlı gerek boyut/HZ/IPS PANEL/HDR/gerçek 8-bit değeri/Pivot özelliği falan açısından gayet uygun ve iyi bir monitörİşlemci 12400f ankart b660m k kasa vento yapılıpFREKANS-A4/Intel Core i3 13100F/ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
FREKANS-A4/Intel Core i3 13100F/ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Yanında da
Aoc 24G2ZE 23.8" 0.5ms 240hz FreeSyncPremium Full HD IPS Oyuncu Monitörü
Aoc 24G2ZE 23.8" 0.5ms 240hz FreeSyncPremium Full HD IPS Oyuncu Monitörü fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.trBu monitörlerden biri alınabilirMSI G244F 23.8 inç 170Hz 1ms Full HD FreeSync Premium Rapid IPS Gaming Monitör
Rapid IPS – 1 ms GTG tepki süresi ile ekrandaki renk ve parlaklığı hızla optimize ederwww.gaming.gen.tr
Seçenek sundum oyun için dediğinden dolayı kendisi bilir.Aoc Alınmaz knk Yani daha doğrusu topladığı kişi için boşa masraf 240hz. monitör aşırı gereksiz E-spor'cu falan değil yaşı küçük dediği için 13-15 yaşında varsayıyorum Napsın 240hz. monitörü attığım monitör daha iyi hikayeli oyun olsun film izlemek olsun vs. her türlü avantaçlı gerek boyut/HZ/IPS PANEL/HDR/gerçek 8-bit değeri/Pivot özelliği falan açısından gayet uygun ve iyi bir monitör
Farkındayım Bende Sadece O Monitörün biraz fazla gereksiz olduğunu vurgulamak istedimSeçenek sundum oyun için dediğinden dolayı kendisi bilir.
benim önerdiğim 4200 TL civarına satılıyor genelde bu ona göre baya pahallı300TL Daha ekleyip Monitör Olarak bunu Alması Daha İyi olur bence
Knk Senin Attığın 4.800TL Ve 23 inç Sen büyük ihtimal ile İndirimdeki fiyatıyla karıştırdın indirimde 4.300Tl'ye mi ne düşmüştübenim önerdiğim 4200 TL civarına satılıyor genelde bu ona göre baya pahallı
evet şuan zaten stok yokKnk Senin Attığın 4.800TL Ve 23 inç Sen büyük ihtimal ile İndirimdeki fiyatıyla karıştırdın indirimde 4.300Tl'ye mi ne düşmüştü