Monitör dahil 7000 tl sistem

Efe Demir

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar merhaba monitör dahil 7000 tl sistem önerir misiniz?.Monitörü ayrıda alabiliriim.(PUBG için)

Arkadaşlar merhaba monitör dahil 7000 tl sistem önerir misiniz?.Monitörü ayrıda alabiliriim.(PUBG için)
Knk sistem olarak bunu al ekran kartını 1660ti yap işlemciyi r5 3500x yap Rami 16 yap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk sistem olarak bunu al ekran kartını 1660ti yap işlemciyi r5 3500x yap Rami 16 yap
Monitör olarak da bunu al

El capitan al yanına
GamePower 27'' GPR27C1MS144 Curved 1ms 144Hz Gaming Monitör
Bu monitör al ve tuf serisi ekran kartının değişmesini bekle sapphire fln olursa direk al

Hocam ayıp oluyor mallık felan.

Biz bilmiyor muyuz para verip yüksek inç yüksek frekanslı monitör almasını.

Gücümüz buna yetti.
hemen kaldırdım kusura bakma ve şunu söyliyim bende abimin 10 yıllık pcsini kullanıyorum bende alamıyorum sadece 75 hz monitörle 100fps veren pc almak saçma yani 1660 ti veya superli sistem alıp 144hz monitör almak daha mantıklı başta mallık yazdım kusura bakma saniyesinde değiştirdim

hemen kaldırdım kusura bakma ve şunu söyliyim bende abimin 10 yıllık pcsini kullanıyorum bende alamıyorum sadece 75 hz monitörle 100fps veren PC almak saçma yani 1660 ti veya superli sistem alıp 144hz monitör almak daha mantıklı başta mallık yazdım kusura bakma saniyesinde değiştirdim

Teşekkür ederim anlayışın için.

7,8 sene dizüstü kullandığımdan sistem toplamaktan uzaktım. 1-2 haftada insanlara sora sora cevap aldım.

Aslında bütçe kasa 5 + monitör 1 = 6 bin tl idi.

Sırf El Capitan'a 6200 verdik düşün sırf kasa toplam parayı geçti bile.

Ha yine alırdım 144 frekans monitör ama başka ödemeler var kira var krediler var, büyüklere para gönderme var kısaca var oğlu var.

Zaten oynayacağım oyun knight online, gta5 bu ikisini çoğunlukla oynayacağım ve yanına cs go pubg.

öyle yayıncı kalitesinde oynamasam da olur :)

baktık 75 yeterli değil bi şekilde bunu satıp yerine 144 alabilirim belli olmaz. tabi bütçeye bağlı.

Tekrardan anlayışın için teşekkürler.

Geri