Monitör Dalgalanma (?) Problemi

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba yeni bir sistem topladım, aldıgımdan itibaren bf1 ve payday3 oynarken özellikle savaşın yoğun olduğu anlarda ekranın sol tarafında bu şekilde dalgalanma diyebileceğim problem oluyor. Lol veya Valorant oynarken herhangi bir sorun yaşamadım, başka da oyun oynamadım. Bu dalgalanma olurken monitörün OSD ekranını açtım orada herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Youtube veya normal bilgisayarda takılırken herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Monitörün modeli, ASUS XG27AQDMGR, şu ana kadar denediklerim:

DisplayPort yerine HDMI girisi ile denedim
Ekran hz düşürdüm
Fişi değiştirdim
GSYNC kapalı denedim
Monitörün bütün kablolarını cıkartıp taktım
Sürücüleri de güncelledim ekran kartının.

Sizce neyden kaynaklı olabilir kafayı yedirtti 2-3 gündür denemediğim araştırmadığım şey kalmadı

Ekler

• WhatsApp Image 2026-08-03 at 06.42.41.webp
    WhatsApp Image 2026-08-03 at 06.42.41.webp
    212.1 KB · Hit: 22
BF1 yükleme ekranı da bu sekil oluyor, özellikle her iki oyunda da sol taraf bu şekilde

Ekler

• WhatsApp Image 2026-08-03 at 06.51.43.webp
    WhatsApp Image 2026-08-03 at 06.51.43.webp
    219 KB · Hit: 17
Mümkünse başka bir monitörde deneyin. Sorun monitör mü pc mi belli olur.

Arkadaşlar merhaba yeni bir sistem topladım, aldıgımdan itibaren bf1 ve payday3 oynarken özellikle savaşın yoğun olduğu anlarda ekranın sol tarafında bu şekilde dalgalanma diyebileceğim problem oluyor. Lol veya Valorant oynarken herhangi bir sorun yaşamadım, başka da oyun oynamadım. Bu dalgalanma olurken monitörün OSD ekranını açtım orada herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Youtube veya normal bilgisayarda takılırken herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Monitörün modeli, ASUS XG27AQDMGR, şu ana kadar denediklerim:

DisplayPort yerine HDMI girisi ile denedim
Ekran hz düşürdüm
Fişi değiştirdim
GSYNC kapalı denedim
Monitörün bütün kablolarını cıkartıp taktım
Sürücüleri de güncelledim ekran kartının.

Sizce neyden kaynaklı olabilir kafayı yedirtti 2-3 gündür denemediğim araştırmadığım şey kalmadı
@Tayfunns hocam bu monitör kaynaklı mı yoksa kasa mı

Geri