furkanvotz
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
leptop a taktim goruntu verdi sikintisiz ekran karti bozuldu diye korkuyorum ama oyunlarda fps drop vs olmadi hicYüksek ihtimalle dönüştürücüyle alakalı
Arızalandıysa görüntü vermezdi. Ben dönüştürücüden şüpheleniyorum.leptop a taktim goruntu verdi sikintisiz ekran karti bozuldu diye korkuyorum ama oyunlarda fps drop vs olmadi hic
olabilir ama kasaya takinca monitor gidip geliyor, leptopa takinca monitor duzgun calisiyor onu anlayamadimArızalandıysa görüntü vermezdi. Ben dönüştürücüden şüpheleniyorum.
aynı sorun bendede var kabloylay alakalı bende sendede öyledir büyük ihtimalarkadaslar monitorde ekran gidip geliyor ama bazen geldigi zamam gitmiyor. no signal yazisi yanip sonuyor yanip sonuyor. vga to hdmi ı cikarip takiyorum bazen duzeliyor ama yine no signal cikiyor neyden kaynakli olabilir
Tam bilgim yok açıkçası fakat dönüştürücüler öyle oluyor bazıları. Aynı kabloyla bazen çalışıyor bazen çalışmıyor şans işi gibi oluyorolabilir ama kasaya takinca monitor gidip geliyor, leptopa takinca monitor duzgun calisiyor onu anlayamadim
çözebildin mi kablo sorununuaynı sorun bendede var kabloylay alakalı bende sendede öyledir büyük ihtimal
farklı kablo takınca düzeldi bendeçözebildin mi kablo sorununu
farkli kablo derken yeni donusturucu mu aldin ?farklı kablo takınca düzeldi bende