Neler Yeni

Monitör Ekranındaki Lekeleri Temizleme

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Ensar
Monitörümün ekranında fotoğrafta da gözüktüğü gibi lekeler var.
Nasıl temizleyebilirim?
IMG_20230224_142837.jpg

Saki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Saki Yapıcı
Gözlük temizleme mendiliyle temizleyebilirsin

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
906
İsim
Deniz
Monitörümün ekranında fotoğrafta da gözüktüğü gibi lekeler var.
Nasıl temizleyebilirim?
Ben şu şekilde temizliyorum, içme suyunu kaynatıyorum, daha sonra soğumasını bekliyorum, fısfıs kabının içine doldurup mikrofiber bezi hafif ıslatacak şekilde sıkıyorum. Ekranı dairesel hareketlerle temizleyip daha sonra bezin kuru tarafıyla da aynı şekilde kurutuyorum. Çok az bastırarak yapıyorum yalnız, kibar olmak lazım biraz :D(Mikrofiber bez önemli, peçeteyle falan sakın silme)

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Ensar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben şu şekilde temizliyorum, içme suyunu kaynatıyorum, daha sonra soğumasını bekliyorum, fısfıs kabının içine doldurup mikrofiber bezi hafif ıslatacak şekilde sıkıyorum. Ekranı dairesel hareketlerle temizleyip daha sonra bezin kuru tarafıyla da aynı şekilde kurutuyorum. Çok az bastırarak yapıyorum yalnız, kibar olmak lazım biraz :D(Mikrofiber bez önemli, peçeteyle falan sakın silme)
Zaten peçete ile sildikten sonra böyle oldu.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Saki

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
906
İsim
Deniz
Zaten peçete ile sildikten sonra böyle oldu.
Hocam şöyle peçete falan ağaçtan üretildiği için, gözle göremediğimiz girinti çıkıntıları oluyor, bu da ekranın çizilmesine neden olur. Suyu kaynatma sebebi de içinde mikrop vs kalmasın, ekranın içine zerk etmesin diye. Mikrofiber bez, gözlük vs. gibi çizilmeye müsait ürünlerin temizlenmesi için kullanılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani bu sudan daha iyi, direkt bu tarz elektronik cihazları temizlemek için üretilmiş ürünler var fakat en kolay ve temiz yolu bu şekilde olduğu için bundan bahsettim, yoksa bunun için özel ürünleri satın alarak yapmak daha sağlıklı olacaktır

Top Bottom