Ben şu şekilde temizliyorum, içme suyunu kaynatıyorum, daha sonra soğumasını bekliyorum, fısfıs kabının içine doldurup mikrofiber bezi hafif ıslatacak şekilde sıkıyorum. Ekranı dairesel hareketlerle temizleyip daha sonra bezin kuru tarafıyla da aynı şekilde kurutuyorum. Çok az bastırarak yapıyorum yalnız, kibar olmak lazım biraz (Mikrofiber bez önemli, peçeteyle falan sakın silme)Monitörümün ekranında fotoğrafta da gözüktüğü gibi lekeler var.
Nasıl temizleyebilirim?
Zaten peçete ile sildikten sonra böyle oldu.Ben şu şekilde temizliyorum, içme suyunu kaynatıyorum, daha sonra soğumasını bekliyorum, fısfıs kabının içine doldurup mikrofiber bezi hafif ıslatacak şekilde sıkıyorum. Ekranı dairesel hareketlerle temizleyip daha sonra bezin kuru tarafıyla da aynı şekilde kurutuyorum. Çok az bastırarak yapıyorum yalnız, kibar olmak lazım biraz (Mikrofiber bez önemli, peçeteyle falan sakın silme)
Hocam şöyle peçete falan ağaçtan üretildiği için, gözle göremediğimiz girinti çıkıntıları oluyor, bu da ekranın çizilmesine neden olur. Suyu kaynatma sebebi de içinde mikrop vs kalmasın, ekranın içine zerk etmesin diye. Mikrofiber bez, gözlük vs. gibi çizilmeye müsait ürünlerin temizlenmesi için kullanılıyorZaten peçete ile sildikten sonra böyle oldu.