Evet.@epica59 enterasan dimi
Evet.@epica59 enterasan dimi
Aldığınız ''monütör'' fiyatında yüksek bir fiyat artışı söz konusu.
Ben onu geçen günlerde dilegetirdim demiyorum elime yeni stock mal geldi fiyatı dudak uculatır türden diye konu actım konuyu actıktan 2 saat sonra tr stokları yenilendi fiyatlar can yaktı bildiğin.bu yüzden sistem alıcaklara yüksek bütçeli de olsa bekle demiyorum
Evet. allahtan geçmişim siparişini.Aldığınız ''monütör'' fiyatında yüksek bir fiyat artışı söz konusu.
dostum bundan almayı düşünüyorumda nasıl Gerçekten 1MS GTG Mi ghosting falan varmı.
Bu hayati şans eseri yaşiyoruz varya çok doğru
bu bildiğin fırsatçılık.. 4259 tl 8 tl dolar kuruyla 532 dolar yaparken.
Renkler acayip güzel Hdr mod da 10bit oluyor suanda ekran kartım olmadıgı için uhd 630 üzerinden goruntu alıyorumdostum bundan almayı düşünüyorumda nasıl Gerçekten 1MS GTG Mi ghosting falan varmı.
Selam ve Dua ile...bu bildiğin fırsatçılık.. 4259 TL 8 TL dolar kuruyla 532 dolar yaparken.
5300 TL 8.3 dolar kuruyla 639 dolar. BizBizi...Türkiyem
Bu hayati şans eseri yaşiyoruz varya çok doğru
Amazon.com.tr debile 4899tl cıkıysa demekki tr de eski fiyattan stok bitti yeni stock mallarıda pahalı üstünde dolar gelince bide 2x pahalı.Dolar artıyor da bunlar kendilerine de pay koyuyor. İnsafsızlıktan başka bir şey değil.
gaza geldim bakRenkler acayip güzel Hdr mod da 10bit oluyor suanda ekran kartım olmadıgı için uhd 630 üzerinden goruntu alıyorum
Oyun oynayamadım Daha. Ölü pixel flan cıkmadı. şuanlık sorun yok ekran acayip derecede çok güzel film flan izlerken sumot bir görüntü veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Selam ve Dua ile...