malatyAli37
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Ali imran Özkul
- İlgilendiği Kategoriler
- bilgisayar
- Bütçe
- 5000
Asus tuf gaming VG249Q3A 23.8 inc 180hz 1920x1080 IPS marka monitörü beğendim. Nvdia 4060 ekran kartım var. Fakat monitörde free-sync teknolojisi var ama g-sync yok. Bildiğim kadarıyla g-sync; mesela bir oyunu 350 fps oynuyorsak ama monitörümüz 180hz olunca fps-hz uyumsuzluğu sonucu oluşan yırtılmaları önlüyor. Ben bunun için oynadığım oyundaki fps sınırını 180 e çeksem yani sabit 180 fps oynasam, monitörde 180 hz olduğu için yırtılma olmaz. Yani böylece g-sync olmadan da yırtılmanın önüne geçmiş olur muyum?
Bu monitörü beğendim ama nvdia ekran kartı kullanıldığım için illa g-sync olması çok önemli mi? Yoksa olmasa da olur bir şey mi?
Bu mönitörün fiyatı 4500-5100 tl arasında değişiyor. Bu fiyatlara önerebileceğiniz başka monitörler varsa da fikirlerinize açığım.
Teşekkürler şimdiden.
@Fantastiktürk
Bu monitörü beğendim ama nvdia ekran kartı kullanıldığım için illa g-sync olması çok önemli mi? Yoksa olmasa da olur bir şey mi?
Bu mönitörün fiyatı 4500-5100 tl arasında değişiyor. Bu fiyatlara önerebileceğiniz başka monitörler varsa da fikirlerinize açığım.
Teşekkürler şimdiden.
@Fantastiktürk