Normalde ışıkları yanıyordu gitti hiç açılmıyor hdmi den dpi geçtim yokguc geliyorsa buyuk ihtimalle panel arizasi garanti varsa gonder yoksa tamirde monitor parasi cikarirlar satmaya calis
Deniyeceğim yani bi kaç gündür git gel yapıyo 2. Monitörden açıyorum pcyi kapa aç yapınca ana ekrana geliyo ama bugün komple ışığı felan gittidirekt oraya buraya gönder demelerine bakma sen aynı sorun bende de vardı prizden çıkar 1 gün boyunca beklet onu elektrikleri boşaltsın önce bi sonra bi dene bakalım görüntü 2 saniyelik bile gelirse eğer floresanları ile alakalıdır ayrıca dinlendirdikten sonra çalışma ihtimali de var benim de böyle oldu dinlendirdim bir kaç gün daha git gel yaptı işim olmadıkça monitörü hep dinlendirdim şimdi düzeldi
tamam dediğim gibi floresan sıkıntısı bu sen onu prizden çıkar en azından bi 12 saat dinlendir sonra aç bakalım ne kadar bir süre çalışacakNormalde ışıkları yanıyordu gitti hiç açılmıyor hdmi den dpi geçtim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Deniyeceğim yani bi kaç gündür git gel yapıyo 2. Monitörden açıyorum pcyi kapa aç yapınca ana ekrana geliyo ama bugün komple ışığı felan gitti
Deniyelim akşama açayım olmadı yenisini alıcağım yaptırcağıma yenisibi alırım daha mantıklıdır monitör markası rampage rm420 modelitamam dediğim gibi floresan sıkıntısı bu sen onu prizden çıkar en azından bi 12 saat dinlendir sonra aç bakalım ne kadar bir süre çalışacak
önce bi dene sonra ayrıca bazı monitör ve televizyon tamir edenlerde o floresan yedek bulunuyor uyguna takıyorlar ben bulunduğum şehirde bulamadım çok küçük bir şehir çünkü ama etrafta ki şehirlerde vardı 500 e falan satıyorduDeniyelim akşama açayım olmadı yenisini alıcağım yaptırcağıma yenisibi alırım daha mantıklıdır monitör markası rampage rm420 modeli
Şimdi monitörü denedim olmadı ama güç kablo taktımmı ledleri yanıyo ekranda böyle beyazlaşma olup gene gidiyorönce bi dene sonra ayrıca bazı monitör ve televizyon tamir edenlerde o floresan yedek bulunuyor uyguna takıyorlar ben bulunduğum şehirde bulamadım çok küçük bir şehir çünkü ama etrafta ki şehirlerde vardı 500 e falan satıyordu