Sistem kötü tutarsan 240 fps alamazsın 240 hz farkını anlayamaszın.Ozaman sistemi kötü tutar 240 hz alırım buda o mantığa uyuyor
Unlost 144 fps almayan pcye 144hz monitör öneriyor.yahu bakın senin pcn içindeki ekran kartı işlemci filan ne kadar iyise okadar fazla fps alırsın hz olayı fps arttırmaz sadece fpsini tam performanslı kullanmana yardımcı olur !!!!
Hissettiğin FPS 75 olur çünkü monitör saniyede 75 kare işleyebilir.merhabalar ben 144hz ile 75hz arasindaki farki merak ediyorum ve benim mesela kasam iyi ama 75 hz monitor var ben iyi fps aliyorum ama monitode mi guzel gozukmuyor bunu anlamadim bilgili arkadaslar yardimci olursa sevinirim
Dostum sakin ol konu sahibi bilmediğinden soruyor zaten.yahu bakın senin pcn içindeki ekran kartı işlemci filan ne kadar iyise okadar fazla fps alırsın hz olayı fps arttırmaz sadece fpsini tam performanslı kullanmana yardımcı olur !!!!
elinde senin 240 fps desteklicek bir sistemin yokta 240 hz almanın anlamı yok ama sen eğerki 500 fps alırsan monitöründe 75 hz ise monitör oyunun sadece 75 fpsini gösterirOzaman sistemi kötü tutar 240 hz alırım buda o mantığa uyuyor
Aga herif anlamıyor boşverelinde senin 240 fps desteklicek bir sistemin yokta 240 hz almanın anlamı yok ama sen eğerki 500 fps alırsan monitöründe 75 hz ise monitör oyunun sadece 75 fpsini gösterir
işte bir umut belki anlar diyeAga herif anlamıyor boşver
asdasafasf üzüldüm be sizeişte bir umut belki anlar diye
komiksinasdasafasf üzüldüm be size
sendekomiksin