Monitör Hertz'ini ayarlayamıyorum

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
642
Alt Tab atarken siyah ekranda beklememek için bi çözüm gördüm burdaki 59hz'i 60 yapın diyordu bunu 60 yapıyorum sonra 2. görseldeki kısım en yüksek hertz'den bir aşağısına düşüyo
DVI TO HDMI dönüştürücü kullanıyorum.

1619172152607.png

1619172210594.png

Anladınız mı bilmiyorum ama şöyle diyim üstteki görseli 60hz yapınca alttaki görsel 59,883hz'e düşüyor, tekrar 59,954hz yapınca üstteki görseldeki kısım 59'a düşüyor.

Ekran kartı driver'ı güncel mi? İstersen driver'ı silip tekrar kurmayı dene.

aygıt yöneticisinden ekran kartı sürücülerini güncelleştir sonra tekrar dene düzelmesi lazım olmassa driverı ddu ile silip bir daha kur

Alt Tab atarken siyah ekranda beklememek için bi çözüm gördüm burdaki 59hz'i 60 yapın diyordu bunu 60 yapıyorum sonra 2. görseldeki kısım en yüksek hertz'den bir aşağısına düşüyo
DVI TO HDMI dönüştürücü kullanıyorum.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Anladınız mı bilmiyorum ama şöyle diyim üstteki görseli 60hz yapınca alttaki görsel 59,883hz'e düşüyor, tekrar 59,954hz yapınca üstteki görseldeki kısım 59'a düşüyor.
0,46 hz için bu kadar emek yani knk değer mi ?

0,46 hz için bu kadar emek yani knk değer mi ?
kanka onun için değil bu alt tab atarkanki 2-3 saniye canımı sıkıyor bi kaç yerde bu hz kısmını ayarlayınca sorunu düzelen 3 4 kişi gördüm o yüzden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önce sürücüleri güncellemeyi dene
zaten günceldi silip yükledim whql düzelmedi bu benim dvi to hdmi dan olabilir heralde, bi de 10 yıllık monitör ondan da olabilir

1619174850515.png

Bunu yapsam mı ya, bunu yaptıktan sonra bişey olursa kurtarma noktası oluştursam düzelir mi

kanka onun için değil bu alt tab atarkanki 2-3 saniye canımı sıkıyor bi kaç yerde bu hz kısmını ayarlayınca sorunu düzelen 3 4 kişi gördüm o yüzden

zaten günceldi silip yükledim whql düzelmedi bu benim dvi to hdmi dan olabilir heralde, bi de 10 yıllık monitör ondan da olabilir

Alıntıyı görüntüle

Bunu yapsam mı ya, bunu yaptıktan sonra bişey olursa kurtarma noktası oluştursam düzelir mi
uygula dedipğinden emin misini

Alıntıyı görüntüle

kurtarma noktası oluştur sonra yap sıkıntı çıkarsa geri yüklersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,109
Üyeler
190,860
Son üye
mami0722
Geri