Yardım Monitör iade hakkında

Reaksiyon skoru
138
Dostlar şu konuda bahsetmiş olduğum gibi monitörün içinde toz olduğu için servise yollayacağım. Yarın kurye gelip alacak ancak bugün yeni bir şey fark ettim. Monitör servise gitmeden son bir kez ölü pixel testi yapayım dedim. 1 tane ölü pixelle karşılaştım, fazla anlamam ölü pixel olup olmadığından sizlere de danışayım dedim. 1 adet ölü pixel, ışık sızması, ve toz taneciği bu durumda servis sizce ne yapar ? iade, değişim, ekran değişimi ? @White Ravens @Osmanhoca
1660850289416.png
1660850500373.png
1660850522779.png
1660850536334.png
1660850582744.png

Dostlar şu konuda bahsetmiş olduğum gibi monitörün içinde toz olduğu için servise yollayacağım. Yarın kurye gelip alacak ancak bugün yeni bir şey fark ettim. Monitör servise gitmeden son bir kez ölü pixel testi yapayım dedim. 1 tane ölü pixelle karşılaştım, fazla anlamam ölü pixel olup olmadığından sizlere de danışayım dedim. 1 adet ölü pixel, ışık sızması, ve toz taneciği bu durumda servis sizce ne yapar ? iade, değişim, ekran değişimi ? @White Ravens @Osmanhoca
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kesinlikle para iadesi al bence hem toz girmiş hem ölü piksel var hemde ışık sızması

5.800 aldım. vermezlerse thh kaç günde onaylar.
Bi ara birinden gördüm şöyle diyordu
İade almayınca thhye başvurdum
6 ay sonunda iade aldılar
6 ay kullanmama rağmen aldılar
Yani almazlar ise hemen kullanılmış ürünü iade alırlar 5800 TL'ye daha güzel bir monitör bulabilirsiniz

Bi ara birinden gördüm şöyle diyordu
İade almayınca thhye başvurdum
6 ay sonunda iade aldılar
6 ay kullanmama rağmen aldılar
Yani almazlar ise hemen kullanılmış ürünü iade alırlar 5800 TL'ye daha güzel bir monitör bulabilirsiniz
6 ay çok uzun bir süre ama umarım sorun çıkarmazlar da sıfırıyla fln değişirler veya para iadesi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,705
Üyeler
189,910
Son üye
tayfun26
Geri