Safarova 80+ Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 70 Dahası Reaksiyon skoru 13 İsim Mehmet kaya 24 Şubat 2021 #1 İyi günler gençler monitör aldım ve ilk başta bir şeyler yapılması gerekiyor mu ayarları biliyorum hz ayarı falan ölü piksel testi falan nerden yapılır
İyi günler gençler monitör aldım ve ilk başta bir şeyler yapılması gerekiyor mu ayarları biliyorum hz ayarı falan ölü piksel testi falan nerden yapılır
En İyi Cevap Aoruss 24 Şubat 2021 Ölü Piksel Test Sayfası Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Android, IOS iPhone, Desktop www.pikseltesti.com full ekran da mouse tekerleği ile yukarı aşağı yaparak renkler arası geçiş yapın Windows masaüstünü sağ tıklatın ve ardından kişiselleştir' i tıklatın. Görüntüle' yi tıklatın. Görüntü ayarlarını değiştir'itıklatın. Gelişmiş ayarlar'a tıklayın. Monitör sekmesini tıklayın ordan hz 60 ya da 144hz yazar üstüne tıklayın ve en üstteki hz e tıkayıp tamam a tıklayın
Ölü Piksel Test Sayfası Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Android, IOS iPhone, Desktop www.pikseltesti.com full ekran da mouse tekerleği ile yukarı aşağı yaparak renkler arası geçiş yapın Windows masaüstünü sağ tıklatın ve ardından kişiselleştir' i tıklatın. Görüntüle' yi tıklatın. Görüntü ayarlarını değiştir'itıklatın. Gelişmiş ayarlar'a tıklayın. Monitör sekmesini tıklayın ordan hz 60 ya da 144hz yazar üstüne tıklayın ve en üstteki hz e tıkayıp tamam a tıklayın
Aoruss 80+ Gold Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 6,050 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 6,891 İsim Kagan 24 Şubat 2021 #14 Safarova yazmış: Pikseli nasıl anlarım belli oluyo mu yani bariz olarak inşallah çıkmazda Devamı için tıklayın... dikkatlice bakarsan anlarsın Upvote 0 Downvote
Safarova yazmış: Pikseli nasıl anlarım belli oluyo mu yani bariz olarak inşallah çıkmazda Devamı için tıklayın... dikkatlice bakarsan anlarsın