A Ahmtt 80+ Katılım 31 Aralık 2025 Mesajlar 7 Reaksiyon skoru 4 Çarşamba, 21:24 #1 Bütçe 8000 Öncelikle herkese merhaba, arkadaşlar, hepinize mutlu yıllar dilerim şimdiden. Bu monitörler arasında kaldım. Bunlardan başka önerisi olan varsa onlara da açığım. 2K tercihimdir geleceğe dönük olması açısından. Amazon İTOPYA
Öncelikle herkese merhaba, arkadaşlar, hepinize mutlu yıllar dilerim şimdiden. Bu monitörler arasında kaldım. Bunlardan başka önerisi olan varsa onlara da açığım. 2K tercihimdir geleceğe dönük olması açısından. Amazon İTOPYA
E enemiesahead 80+ Katılım 21 Mayıs 2025 Mesajlar 10 Reaksiyon skoru 4 Çarşamba, 21:42 #2 Ahmtt yazmış: Öncelikle herkese merhaba, arkadaşlar, hepinize mutlu yıllar dilerim şimdiden. Bu monitörler arasında kaldım. Bunlardan başka önerisi olan varsa onlara da açığım. 2K tercihimdir geleceğe dönük olması açısından. Amazon İTOPYA Devamı için tıklayın... demin monitörüm bozuldu sandım hdmı kablo bozulmuş ilk baktıgımda monitör gitti sandım ve inan hiç üzülmedim çünkü garantiye güveniyorum itopyadan msı monit aldım sende al oradan msı gigabayte asus dışı alma
Ahmtt yazmış: Öncelikle herkese merhaba, arkadaşlar, hepinize mutlu yıllar dilerim şimdiden. Bu monitörler arasında kaldım. Bunlardan başka önerisi olan varsa onlara da açığım. 2K tercihimdir geleceğe dönük olması açısından. Amazon İTOPYA Devamı için tıklayın... demin monitörüm bozuldu sandım hdmı kablo bozulmuş ilk baktıgımda monitör gitti sandım ve inan hiç üzülmedim çünkü garantiye güveniyorum itopyadan msı monit aldım sende al oradan msı gigabayte asus dışı alma