bravo ve geçmiş olsunAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu şekilde kırıldı fast ips full hd 144hz 24 inç tamir masrafı ne kadar tutar yada ekran bi şekilde tamir edile bilirmi
Peki satmaya çalışsam kaça satabilirimGenelde tamir masrafı 0 ürün fiyatı oluyor. Gene bi teknik servise sor
kesinlikle sırf bu yüzden ben olsam uğraşmaz tamir ettirene güzel fırsat diye satardım üstüne biraz ekler sıfır moniyör alırdımGenelde tamir masrafı 0 ürün fiyatı oluyor. Gene bi teknik servise sor
Satsam kaça satabilirimkesinlikle sırf bu yüzden ben olsam uğraşmaz tamir ettirene güzel fırsat diye satardım üstüne biraz ekler sıfır moniyör alırdım
Garantisi varsa garantiye verin, yoksa yeni bir monitöre geçin.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu şekilde kırıldı fast ips full hd 144hz 24 inç tamir masrafı ne kadar tutar yada ekran bi şekilde tamir edile bilirmi
Ürünü hepsi burada üzerinden almıştım 18 haziran 2024 tarihinde garantisinin oşup olmadığını nerden komtrol edebilirim ve garanti kapsamına girermi kiGarantisi varsa garantiye verin, yoksa yeni bir monitöre geçin.
Anakartını vs alırlar da çok bi şey bekleme zaten 5 k lık monitör asıl para eden yeri de kırmışsın 1000 maks alırsın yaniPeki satmaya çalışsam kaça satabilirim
çok bir fiyata gitmez ya 700tl civarına gider beklersin edersin fln belki 1k ya satarsın yinede bir müşteri hizmetlerine sorunSatsam kaça satabilirim
bu urunu garanti kapsamina almazlar. gecmis olsun. kotu bir talihsizlikÜrünü hepsi burada üzerinden almıştım 18 haziran 2024 tarihinde garantisinin oşup olmadığını nerden komtrol edebilirim ve garanti kapsamına girermi ki