igito
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,768
3 4k bunlara vereseye işlemcimi yükseltirimnormalde de pahalı ama 3,5 - 4k kadar değil 2- 2,5 falan olması lazım ama yok en ucuzu 3

3 4k bunlara vereseye işlemcimi yükseltirimnormalde de pahalı ama 3,5 - 4k kadar değil 2- 2,5 falan olması lazım ama yok en ucuzu 3
Şu Blitzwolf güzelmiş kablosuz kontrol kumandavari bir şey falan yine de bu para verilir mi bilemedim.![]()
BlitzWolf BW-CML5 Monitör Işık Çubuğu Dokunmatik / Kablosuz Kumanda Kontrol Monitor Light Bar Göz Koruma - Fiyatı, Yorumları
BlitzWolf BW-CML5 Monitör Işık Çubuğu Dokunmatik / Kablosuz Kumanda Kontrol Monitor Light Bar Göz Koruma yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
blitzwolf aydınlatma olarak Xiaomiden daha başarısızŞu Blitzwolf güzelmiş kablosuz kontrol kumandavari bir şey falan yine de bu para verilir mi bilemedim.
3 4k bunlara vereseye işlemcimi yükseltirim![]()
kasım indirimlerinde denk gelirse alırım anca bu fiyatlara gereksizAnlamadığım şekilde inanılmaz artmış fiyatları. En son baktığımda 1k falandı Xiaomi.
link varmiAşırı kazık temuda taş çatlasın geçen gördüm vergi ile birlikte 500 kusur TL
dün 2900 dü bugün 3400 olmuş piyasadan silmeye devam ediyorlarben bi bunu buldum ama satıcıdan emin olamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de NB f-80 sipariş verdim onunla birlikte kullansam üstte çok mu ağırlık olur bilemedim