Neler Yeni

Monitör MS tesi nerden yapabilirim ?

YusufB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yusuf Balaban
Steam
1073371417
Yeni aldığım Acer Nitro VG220QBMİİX model monitör 75hz 1ms diyor. Ama VRB açınca 1ms oluyor galiba nerden test edebilirim veya kullanan varsa 1ms mi

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,053
İsim
Ömer
Steam
fieryz
1ms yazıyorsa 1mstir :)

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
profosyonel oyuncu değilsen 5ms ile 1ms hızı farketmezsin
konu ile alakasız ben niye yazdım bilmiyorum

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
profosyonel oyuncu değilsen 5ms ile 1ms hızı farketmezsin
konu ile alakasız ben niye yazdım bilmiyorum
Hocam isterseniz dünyanın en iyi oyuncusu olun yine fark etmezsiniz gözümüzü kırpmak 40 ms

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Fark edebilen varsa tebrik ederim.
Hocam yapmayın etmeyin :D 1 ms monitörü de test ettim 4 ms monitörü de 8 ms monitörü de klasik laptop monitörünü de çok bariz fark var. 1 ms ile 4 ms arasındaki farkı pek hissetmiyorsun fark sadece ekranı hızlı hızlı sağ sol yaparken falan kendini belli ediyor o kadar fakat 5 ms üstü çok rahat fark ediliyor ve rahatsız ediyor. Alınabiliyorsa 1 ms almak en mantıklısı.

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
Hocam yapmayın etmeyin :D 1 ms monitörü de test ettim 4 ms monitörü de 8 ms monitörü de klasik laptop monitörünü de çok bariz fark var. 1 ms ile 4 ms arasındaki farkı pek hissetmiyorsun fark sadece ekranı hızlı hızlı sağ sol yaparken falan kendini belli ediyor o kadar fakat 5 ms üstü çok rahat fark ediliyor ve rahatsız ediyor. Alınabiliyorsa 1 ms almak en mantıklısı.
O konuda lafım yok zaten gidip 50 ms alacak değiliz :D Ama günlük kullanım yada oyun oynarken ben fark edemiyorum pek. Eski 8 ms monitörüm ile şuan ki 1 ms monitörümün arasında ki farkı ben anlayamıyorum

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Yeni aldığım Acer Nitro VG220QBMİİX model monitör 75hz 1ms diyor. Ama VRB açınca 1ms oluyor galiba nerden test edebilirim veya kullanan varsa 1ms mi
Bu arada test etmek istiyorsanız onun aletini alıp monitörün ekranına tutup test etmeniz ve input lagı falan hepsini bulmanız lazım. Test UFO gibi internet siteleri üzerinden asla doğru ms değerini bulamazsınız.

Top Bottom