Neler Yeni

Monitör nasıl temizlenir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes Yılmaz
Merhabalar önceden bu konu açılmış ama kimse net bir şey söylememiş bu yüzden bu konuya son kez değinmek istiyorum, gerçekten bilen arkadaşlara soruyorum (kendinizin ne yaptığını yorumlarda yazan değil!) monitörümü en doğru şekilde nasıl temizleyebilirim?

Pckopat

80+ Silver
Kendi yaptığım bana göre en iyisi, bunu merak etmiyorsan neden sorarsın ki? Normal şartlarda nemli bir bez ile kapalı ilen siler sonrasında kuru bez ile üzerinden geçersin. Yumuşak iz bırakmayan bir bez. Çok önem veriyorsan da ekran temizleme solisyon ve kitleri satılıyor onları alıp temizlersin.

zindan0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
burak şahin
İlgilendiği Kategoriler
pc parçaları toplama pc
Discord
zindan
Merhabalar önceden bu konu açılmış ama kimse net bir şey söylememiş bu yüzden bu konuya son kez değinmek istiyorum, gerçekten bilen arkadaşlara soruyorum (kendinizin ne yaptığını yorumlarda yazan değil!) monitörümü en doğru şekilde nasıl temizleyebilirim?
dışını nemli bezle sil içine karışma derim içinden bahsediyorsan. ekranını diyorsan, ıslakmedil ile siliyorum ben uzun zamandır sorun olmadı:peepo1:

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi yaptığım bana göre en iyisi, bunu merak etmiyorsan neden sorarsın ki? Normal şartlarda nemli bir bez ile kapalı ilen siler sonrasında kuru bez ile üzerinden geçersin. Yumuşak iz bırakmayan bir bez. Çok önem veriyorsan da ekran temizleme solisyon ve kitleri satılıyor onları alıp temizlersin.
dostum mesela bu konuyu araştırdığımda bir çok kişi ıslak medil ile silmenin zararlı olduğunu söylerken bir çok kişide ıslak mendille sildiğini ve bir sorun yaşamadığını söylüyor zararlı olup olmadığını araştırdığımda ise ıslak mendil ile silmenin belirli zararları olabileceğini öğrendim benim demek istediğim bu işlerde araştırmasını yapmış bilen kişilerin cevap yazması yoksa senin bildiğin senin için en doğrusu olabilir bunu yapabilirsin kimsenin sana karıştığı yok ama sonuçta zarar verme ihtimali var ise bile bunu önermemelisin o yüzden bunu belirtme ihtiyacı duydum yoksa zarar vermdiğine eminsen ve kaynaklar bunu doğruluyorsa bir problem yok, yardımcı olduğun için teşekkür ederim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

dışını nemli bezle sil içine karışma derim içinden bahsediyorsan. ekranını diyorsan, ıslakmedil ile siliyorum ben uzun zamandır sorun olmadı:peepo1:
Yanıtın için teşekkürler, ıslak mendiller, kimyasal maddeler içerebilir ve bunlar monitörün ekranına zarar verebilir dikkatli olmanızı tavsiye ederim:blobdance:

java

80+ Bronze
Önerim şudur hocam.
Islak mendil kullanmayın bazı panellerde 40 saat silseniz bile iz birakabiliyor.
Onun yerine bir beze bir damla kadar musluk suyu dokun ve onla temizleyin.
Ayrıca yok zarar verebilir diyen insanların çoğu ya çok sert siliyor ya dediğinden hiçbir fikri yok yada çok fazla ıslatıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,813
Üyeler
166,273
Son üye
shode
Top Bottom