Monitör Nasıl

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
8,543
https://www.hepsiburada.com/aoc-g25...burada&sayfa=2&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc internetten falan incelemelerine baktım gayet güzel gözüküyor bir de sizlere sormak istedim nasıl sizce fiyatına göre (bu arada korona bittikten sonra satın alacağım umarım fiyatı biraz daha düşer)
Gayet iyi dikkat et dolar artınca fiyatı artmasın :) :) Aoc kaliteli bir marka şuan kullanıyorum 6 yıldır taş gibi çalışıyor bozulana kadar devamke :)

güzel ama sana önerim 144 alman hem akıcı oynicaksın ve ileriye dönük olacak bütçen kısıtlıysa bu güzel yinede

Gayet iyi dikkat et dolar artınca fiyatı artmasın :) :) Aoc kaliteli bir marka şuan kullanıyorum 6 yıldır taş gibi çalışıyor bozulana kadar devamke :)
Valla dolar düşsün diye bekliyorum inşallah düşer. Cevabın için teşekkürler bu arada 😊

Valla dolar düşsün diye bekliyorum inşallah düşer. Cevabın için teşekkürler bu arada 😊
Doların düştüğünü görmedim :) gören varsa bilgilendirsin klasik sözümdür ne zaman alırsan o zaman k(a)ra geçersin.Çünkü dolar 7.25 olsa direk fiyatı güncellenir fakat dolar 7.10a düşse fiyatı asla güncellenmeyecektir. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,418
Üyeler
188,420
Son üye
kjw37
Geri