pek bilmyorum ama iade ederseniz kabul ederler herhaldemerhaba arkadaşlar itopyadan aoc g2260vwq6 monitör alacağım en çok ölü piksel çıkmasından korkuyorum ölü piksel çıkarsa ne yapmalıyım.
Yapman gereken şey sakin olman nefes alış verişini sakin bir şekilde yapmalısın ve telefonunu alıp sipariş ettiğin yere sorununu söylemelisin eyer para iadesi yapmıyorlarsa değişim talebini yaparsın . ve yenisini alırsınmerhaba arkadaşlar itopyadan aoc g2260vwq6 monitör alacağım en çok ölü piksel çıkmasından korkuyorum ölü piksel çıkarsa ne yapmalıyım.
Hiçbir şey demeden iade et kutusuna poşetine zarar verme aynı şekilde koy paketle gönderirsin. Bazı markalar 3 ve üstü ölü piksel iade alıyor ama AOC ben alırken aldığım yere sorarak almıştım 1 ölü piksel bile çıkarsa ilk 15 gün getir değiştiririz demişti ve ölü piksel çıkmadı kullanıyorum.merhaba arkadaşlar itopyadan aoc g2260vwq6 monitör alacağım en çok ölü piksel çıkmasından korkuyorum ölü piksel çıkarsa ne yapmalıyım.
merhaba arkadaşlar itopyadan aoc g2260vwq6 monitör alacağım en çok ölü piksel çıkmasından korkuyorum ölü piksel çıkarsa ne yapmalıyım.e