Neler Yeni

Öneri Monitör öneri

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Ahmet
İlk linkde ki asusun birebir aynısı ben de var bende ışık sızması sorunu var rahatız etmez ise tavsiye ederim. Ama çok fazla siyah arka planlı şeyler kullanıyorsanız rahatız edebilir.

buğra67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
buğra taşdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk linkde ki asusun birebir aynısı ben de var bende ışık sızması sorunu var rahatız etmez ise tavsiye ederim. Ama çok fazla siyah arka planlı şeyler kullanıyorsanız rahatız edebilir.
Foto çekebilir misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Galiba şansa göre bazılarında çıkıyor bazılarında çıkmıyor galiba

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Ahmet
Bu şekilde

Ekler

• IMG20230926223511.jpg
    IMG20230926223511.jpg
    2.8 MB · Hit: 58

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Gaming Türkiye satıcısına güvenme. Sıfır olamaz. Muhtemelen ölü pixelli iade/teşhir ürün.
Dİğer g241 fiyatı güzel ama denemeden alma kronik ölü pixel sorunu var.

Sıfır bunu al daha iyi.

Yükseklik ayarı olsun dersen bunu.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
@Heimlich Neden gülüyorsun? Bu forumda ve başka forumlarda biraz araştırırsan Gaming Türkiye satıcısının başka adlarla da bir sürü dolandırıcılık yaptığı yalan yanlış bilgilerle ürün sattığını görürsün.

Futaba Rio

80+ Bronze
@Heimlich Neden gülüyorsun? Bu forumda ve başka forumlarda biraz araştırırsan Gaming Türkiye satıcısının başka adlarla da bir sürü dolandırıcılık yaptığı yalan yanlış bilgilerle ürün sattığını görürsün.
Önerdiğiniz ürünlere güldüm, satıcı hakkında bilgim yok.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Aryond A24 korkunç bir kontrasta sahip ve fason ürün, Acer'ın fiyatı ise şüpheli geldi açıkçası.
Fason ürün olmasında ne sorun var? Önemli olan paneli değil mi? Sanki Acer,Asus ya da MSI kendisi panel mi üretiyor? Monster ne kadar fasonsa diğer markalar da o kadar fason.
Monitör FİYATINA GÖRE yükseklik ayarı aranıyorsa iyi. Asus MSI'ın 1000 kontras çok mu iyi. Ya da Monster bunlardan çok mu düşük?
Acer'ın fiyatı şüpheli olamaz. Koskoca Ebrar bilgisayar satıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,017,231
Üyeler
161,255
Son üye
WhyYouJump
Top Bottom