Kötü ghosting var bayaLenovo Legion R27FC-30 67B6GAC1TK 27" 0.5 ms Full HD Curved Pivot 240 Hz Monitör sizce nasıl monitör almayı düşünüyorum başka modellerede açığım
va lar arasındaki en iyi ghsonting değerine sahip 5 monitörden biri bu ne atıp tutuyorsun her va panelde ghosting olmazKötü ghosting var baya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fhd mı istiyorsun
atıp tuttuğum yok aynı modelin 25 inç versiyonunda ghosting varva lar arasındaki en iyi ghsonting değerine sahip 5 monitörden biri bu ne atıp tutuyorsun her va panelde ghosting olmaz
Şuan için bilgisayarım yok yavaş yavaş düzmeyi düşünüyorum ama hep fps hem hikaye oynamayı düşünüyorumfps için alıyorsan 240 24 inç ideal ekran kartı iyiyse hikaye üzerine alıyorsan 2k 27 inç alırsın önce ne amaçla alıyorsan onu belirtirsen ona göre uygun öneri yapılır
O zaman 2k 27 al dostumŞuan için bilgisayarım yok yavaş yavaş düzmeyi düşünüyorum ama hep fps hem hikaye oynamayı düşünüyorum
İyimi benim sorduğumva lar arasındaki en iyi ghsonting değerine sahip 5 monitörden biri bu ne atıp tutuyorsun her va panelde ghosting olmaz
bizim arkadaştada bu model var minecraft için aldı :d ben r25i den sadece %2 (göz kararı) ghosting gördüm genede kötü monitör cutved olduğundanatıp tuttuğum yok aynı modelin 25 inç versiyonunda ghosting var
son attığım 9.5k 180hz ips 2k ekran kartın- oynadıın oyunlar neOrtalama fiyatı ne kadardır