bütcem max 1600 tl 144 HZ monitör önerirmisinz ıps ve va panellerde görüntü kalitesi ne kadar farkediyor bilmiyorum ona göre güzel olanı önerir misiniz? ?
güzel monitör ama IPS panellerde IPS Glow dediğimiz geceleri parlama olayı oluyor alırken bu parlama olayı olursa geri iade veya değişim olup olmayacağının öğrenilmesi çok daha iyi olur. Bunun dışında Gamepower 27" 144 hz var gaming gecesinde markaya ne kadar güvenirsiniz bilgim yok ama bir bakın derim
AOC 24g2u önerirdim o bütçede fakat 200tl arttırman gerekiyor, asus vp de gayet iyidir birkaç eksiği dışında aoc 24g2u ilee çok yakın monitörler. Yükseklik ayarı ve pivot özelliği yok asus olanda bir de ayağı yuvarlak. Seçim sana kalmış 200tl arttıramam dersen asus al, arttırırsan aoc süper olur
AOC 24g2u önerirdim o bütçede fakat 200tl arttırman gerekiyor, asus vp de gayet iyidir birkaç eksiği dışında aoc 24g2u ilee çok yakın monitörler. Yükseklik ayarı ve pivot özelliği yok asus olanda bir de ayağı yuvarlak. Seçim sana kalmış 200tl arttıramam dersen asus al, arttırırsan aoc süper olur