$lαψεƦ
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6
- İsim
- Arda Miraç Açıkbaş
Samsung Odyssey G4 LS27BG400EUXUF 27” 1ms 240Hz Full HD Adaptive Sync IPS Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
Samsung Odyssey G4 LS27BG400EUXUF 27” 1ms 240Hz Full HD Adaptive Sync IPS Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
Arkadaslar yeni monitör almayı düşünüyorum ikisinin arasında cok kararsız kaldım. Kararsız kalma sebebim ise biri 240hz 27 inc iken diğeri 180hz 24 inc. 1080p 27inc monitörlerde
piksel görünüyor belli oluyor vs. şeyler diyorlar bundan dolayı kafam karısık. Sizce hangisini alayım veya sizin önerebileceğiniz monitör var mıdır (IPS) yardımcı olursanız sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.incehesap.com/asus-tuf-...lsk-egzXZvK7VtbYfC_enR9KOqfBtQ9kaArghEALw_wcBSamsung Odyssey G4 LS27BG400EUXUF 27” 1ms 240Hz Full HD Adaptive Sync IPS Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Arkadaslar yeni monitör almayı düşünüyorum ikisinin arasında cok kararsız kaldım. Kararsız kalma sebebim ise biri 240hz 27 inc iken diğeri 180hz 24 inc. 1080p 27inc monitörlerde
piksel görünüyor belli oluyor vs. şeyler diyorlar bundan dolayı kafam karısık. Sizce hangisini alayım veya sizin önerebileceğiniz monitör var mıdır (IPS) yardımcı olursanız sevinirim.
2. linki yanlış koymuşum