Çözüldü✓ Hangi monitör alınır?

Arkadaş için yazıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bu üçünden birini seçin önermeyin baktılar hepsine
27" sorun yaratmayacaksa Samsung g4
.

İlk gördüğümde Samsung'un monitörleri neden bu kadar ucuz diye sorgulamıştım. Samsung'un monitörlerini biraz araştırdım, kullanıcı yorumlarını vs. inceledim. Ucuz olmasının altında bence ghosting, yüksek değerlerde tepki süreleri gibi sorunlar yatıyor.
g3 ve g5 serisi va panel o yüzden ghosting var. G4 serisinde ghosting olduğunu kim nerde yazmış gösterebilir misiniz?

Ayrıca 24.5 inç g4 kullanıcısıyım. 27 inç sorun olmazsa g4 alabilir

Arkadaşlar hangisini alırdınız?
Üçüde alınmaz , bunu alın : https://www.gaming.gen.tr/urun/3535...ull-hd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/
Konuya çoğu bilgisiz kişiler toplanmış , bilginiz yoksa yardımcı olmaya çalışmayın insanlara.

g3 ve g5 serisi va panel o yüzden ghosting var. G4 serisinde ghosting olduğunu kim nerde yazmış gösterebilir misiniz?

Ayrıca 24.5 inç g4 kullanıcısıyım. 27 inç sorun olmazsa g4 alabilir
G serisi direkt alınmaz kronik sorunları fazla.

odssyey g4te böyle bir problem yok diğer g serilerinde kronik sorunlar var g4 alınır.

Üçüde alınmaz , bunu alın : https://www.gaming.gen.tr/urun/3535...ull-hd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/
Konuya çoğu bilgisiz kişiler toplanmış , bilginiz yoksa yardımcı olmaya çalışmayın insanlara.

G serisi direkt alınmaz kronik sorunları fazla.
g4 serisi düzgün hocam g3-g5 sıkıntılı

odssyey g4te böyle bir problem yok diğer g serilerinde kronik sorunlar var g4 alınır.
g4'ün de 24 olanı yok 240hz 27 1080 pek iyi gitmez

evet 25 inç olanı olsa alınır aslında kalmamış stokta

FPS oyunları için samsung g4 24 inch öneririm.
27 inch FPS için büyük gelecektir.

G4'lerin sanırım stoklar tüketilmiş ya da fiyatları çok yüksek :D
25 inch 240 hz IPS ya da Fast IPS panele sahip bir monitör öneririm.
Gamebooster'ı insanlar pek sevmiyor bu yüzden listeden direkt çıkart derim.
Bu 3'ü arasından ben net asusu alırdım ekran boyutu + 280 hz olduğu için

24 inç tercihimiz hz olarak da 240 üzeri Ips modellere bakıyoruz araştırdık ve bu 3 seçenek hem fiyat olarak da daha uygun oldugu için bunlar arasından bir seçim yapıyoruz. Kullanan varsa yorum yaparsa daha iyi olur. ya da 8k yı aşmadan önereceğiniz bir monitör varsa atın inceleyelim

Geri