Monitör Önerisi 7000 TL

Fps oyunları oynuyorum arada hikaye oyunuda oynuyorum. karışık.

Hocam 24inç olduğu için fps oyunlarında iyi 2k olduğu için hikayeli oyunlarda iyi bende yakın zamanda bu monitörü almayı düşünüyorum

Hocam 24inç olduğu için fps oyunlarında iyi 2k olduğu için hikayeli oyunlarda iyi bende yakın zamanda bu monitörü almayı düşünüyorum
Markadan dolayı emin olamadım MSI ASUS AOC gibi önerdiğiniz varmı birde sistemim 2k ya yetmez GTX 1070 kullanıyorum.

Markadan dolayı emin olamadım MSI ASUS AOC gibi önerdiğiniz varmı birde sistemim 2k ya yetmez GTX 1070 kullanıyorum.
Hocam 1070 alacağınız hz'nin hakkını veremeyecek zaten bence 2k alın geleceğe yatırım olsun,forumda hep bu monitör öneriliyor bence iyidir hatta bende konu açmıştım iyi demişlerdi ben güveniyorum dediğim gibi yakın zamanda almayı düşünüyorum

Koorui Çin'de çok popüler bir marka, Amazon'da dünya genelinde en çok satan 3. monitör markası ve Türkiye'ye OLED monitörlerini de getirdiler:
Koorui'nin distribütörlüğünü GameGaraj yapıyor.

Koorui Çin'de çok popüler bir marka, Amazon'da dünya genelinde en çok satan 3. monitör markası ve Türkiye'ye OLED monitörlerini de getirdiler:
Koorui'nin distribütörlüğünü GameGaraj yapıyor.
Hocam bende tam sizi etiketliyecektim bu monitörü bir konuda bana önermiştiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende tam sizi etiketliyecektim bu monitörü bir konuda bana önermiştiniz
G2421Vyi

Garanti süreci nasıl olur. Bunun dışında önerdiğiniz yaygın marka monitör var mı?

Geri