Çözüldü✓ Monitör Önerisi alabilir miyim

Bu arada bütçemi 8 swviyelerine çıkarabilirim sadece ne kadar ucuz o kadar iyi benim için.Sistem için daha fazla param kalır

https://www.rtings.com/monitor/reviews/samsung/odyssey-g5-g50d-s27dg50 incelemeside burada iyidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonuc olarak pc + monitor butcesi bir oldugu icin ve bu ne kadar ucuz ve iyi olursa kalan para pcye ayrilacagi icin hala KTC diyorum BENCE.

KTC alin hocam

Kesinlikle tek onerdigim VA ekranli monitor
bu oda yok zaten

Bu samsungta o siyah ghostingi yok edecem diye terler akittim basardim ama gerek yok yani VA'ya
Bu dediğiniz ktc ucuz diye biraz şüphelendiriyorda beni yoksa banada mantıklı geldi daha bakalım .peki laptopum 2k kaldırır mı?En azından beni 2 3 ay idare edecek gibi.

hocam 2-3 ay icin her aciya katlanirim, sirtima hancerler bile vursaniz

Bu monitör 7300 e geliyor öğrenci indiriminde yanlıs anlamadiysam ona göre hangisini önerirsin

Bu monitör 7300 e geliyor öğrenci indiriminde yanlıs anlamadiysam ona göre hangisini önerirsin
indirimden yararlanabiliyorsaniz samsung oneririm, marka monitorden monitore arasindaki fark az ve daha az file veriyordur sonucta marka garanti konusunda da bir tik ondeedir servisi olsun ilgi alakasi olsun. @Jill Valentine hocam sizce?

Tamamdır ikinizede çok teşekkür ediyorum hayırlı akşamlar arkadaşlar.

Geri