Merhaba 1920x1080 İPS bir monitör arıyorum. dahili hoparlörü yada hoparlör girişi olması benim için iyi olur. HDR da olsa mükemmel olur max bütçe 5500 TL.
Görseldekilerden MSİ beğendim alınır mı sizce ?Alıntıyı görüntüle
MSI alabilirsin dostum.Merhaba 1920x1080 İPS bir monitör arıyorum. dahili hoparlörü yada hoparlör girişi olması benim için iyi olur. HDR da olsa mükemmel olur max bütçe 5500 TL.
Görseldekilerden MSİ beğendim alınır mı sizce ?Alıntıyı görüntüle
MSI varken bu ne kanka ciddi misin?AOC 24G4X 23.8" 180Hz 0.5ms IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ne farkı var aynı kalite MSI gereksiz pahalı?MSI alabilirsin dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
MSI varken bu ne kanka ciddi misin?
Gereksiz pahalı alınmaz aoc 24g4x öneririm. Bütçe 6k olursada oddsey g4 alabilirsin.Dostlar msi'ı bende çok beğendim gerçekten. Sizce msi alayım mı ? şuan hemen alacağım da.
aralarında az bir fiyat farkı olduğu için msi'a daha çok güveniyorum hocam bu konuda. Fakat öneriniz için sonsuz teşekkürler. HDR var mıdır acaba msi'da ya.Gereksiz pahalı alınmaz aoc 24g4x öneririm. Bütçe 6k olursada oddsey g4 alabilirsin.
ve msi 27 inç hocam. o boyut farkında aradaki fark cidden değer.Gereksiz pahalı alınmaz aoc 24g4x öneririm. Bütçe 6k olursada oddsey g4 alabilirsin.
Kalite, renk, boyut farkı dostum gözün varsa görürsün.Ne farkı var aynı kalite MSI gereksiz pahalı?
24 inç 1080p daha iyi olur ama istiyorsan illa al.aralarında az bir fiyat farkı olduğu için msi'a daha çok güveniyorum hocam bu konuda. Fakat öneriniz için sonsuz teşekkürler. HDR var mıdır acaba msi'da ya.
ve msi 27 inç hocam. o boyut farkında aradaki fark cidden değer.
HDR yok hocam MSI'da.aralarında az bir fiyat farkı olduğu için msi'a daha çok güveniyorum hocam bu konuda. Fakat öneriniz için sonsuz teşekkürler. HDR var mıdır acaba msi'da ya.
Aynı kalite sadece boyut farkı mevcut illa istiyorsa alsın bu arada düzgün konuşursan sevinirim.Kalite, renk, boyut farkı dostum gözün varsa görürsün.
Hdr yok MSI monitörde.aralarında az bir fiyat farkı olduğu için msi'a daha çok güveniyorum hocam bu konuda. Fakat öneriniz için sonsuz teşekkürler. HDR var mıdır acaba msi'da ya.
kişisel tartışmanızı özelde yaparsanız sevinirim hocam burası sadece bir öneri postu. bu fiyatlara hdr olan bir model var. onu atsam bakar mısınız ?Aynı kalite sadece boyut farkı mevcut illa istiyorsa alsın bu arada düzgün konuşursan sevinirim.
Hdr yok MSI monitörde.
At bakalım hocam attığım monitörü beğenmedinmi?kişisel tartışmanızı özelde yaparsanız sevinirim hocam burası sadece bir öneri postu. bu fiyatlara hdr olan bir model var. onu atsam bakar mısınız ?